| מחבר |
הודעה |
GolanBerlin
חבר צוות

|
פורסם:
חמישי ספט' 16, 2010 ב-19:12 |
 |
ישנה שמועה כי סוני מתכננת להוציא קונסולה ניידת חדשה בשם PSP2. האם השמועה נכונה?
ובכן, על פי ריאיון עם עם Shaun Himmerick, אחד ממפיקי Netherrealm Studios (החברה שפיתחה את Mortal Kombat), ה-PSP2 אכן בתכנון.
לקריאת הידיעה המלאה באתר, כולל דבריו של הימריק, לחצו כאן.
|
נערך לאחרונה על-ידי GolanBerlin בתאריך חמישי ינו' 27, 2011 ב-11:48, סך-הכל נערך 5 פעמים |
|
|
 |
Meta Ridley
חבר צוות

|
פורסם:
חמישי ספט' 16, 2010 ב-19:34 |
 |
זה רשמי: יצאו לקונסולה 10 משחקים טובים. פי 2 מהקונסולה הקודמת. כל השאר יהיה חרא |
 |
GolanBerlin
חבר צוות

|
פורסם:
חמישי ספט' 16, 2010 ב-19:34 |
 |
| Meta Ridley כתב: |
| זה רשמי: יצאו לקונסולה 10 משחקים טובים. פי 2 מהקונסולה הקודמת. כל השאר יהיה חרא |
ת'כלס, אתה די צודק. |
|
|
|
 |
megadeoxys
שחקן גיבור

|
פורסם:
חמישי ספט' 16, 2010 ב-20:13 |
 |
מה פתאום, אין מצב בחיים
יצאו 16, שזה כפול |
 |
lidor_Sa
שחקן גיבור

|
פורסם:
חמישי ספט' 16, 2010 ב-20:20 |
 |
היא לא תצא בקרוב, הPSPGo בשוק שנה ומשהו.. זה כלום זמן |
 |
Meta Ridley
חבר צוות

|
פורסם:
חמישי ספט' 16, 2010 ב-20:58 |
 |
| lidor_Sa כתב: |
| היא לא תצא בקרוב, הPSPGo בשוק שנה ומשהו.. זה כלום זמן |
תזכיר לי כמה הוא מכר? בדיוק.
וגם הDSXL לא הרבה זמן בחוץ וה3DS יוצא בקרוב |
 |
I.T.P
מנהל

|
פורסם:
שישי ספט' 17, 2010 ב-02:46 |
 |
אני שונא שממהרים להעליב קונסולה סתם
נכון, PSP זה לא DS בפופולאריות שלו, אבל יש לו לא מעט משחקים מצויינים
2 כותרי MGS (ארבעה אם אתם סופרים את סדרת אסיד, אבל אני מהבודדים שאהבו אותה) אקסקלוסיביים.
2 כותרי FF אקסקלוסיביים: דיסידיה וCrisis Core, בדרך גם FFXIII Agito וDissidia Duodecim
כותר Kingdom Hearts אקסקלוסיבי מצויין
Valkyria Chronicles 2 שהוא אקסקלוסיבי
כותרי GTA אקסקלוסיביים שהצליחו כל כך שעשו להם פורטים לPS2
סדרת Patapon המצויינת
סדרת Lumines המצויינת, שאח"כ קיבלה פורטים לכל העולם ואחותו.
סדרת Loccoroco שבעיניי אנשים מסויימים היא מצויינת
גרסאות ניידות להמון משחקים מצויינים, כמו טקן 5 ו6, סול קליבור,LBP, PES.
Shin Megami Tensei אקסקלוסיבי
Castlevania חצי אקסקלוסיבי: הוא רימייק של משחק ישן שלא שוחרר בארה"ב XD, אבל הוא מכיל בתוכו את הגרסה הכי טובה שקיימת לSoTN, עם דיבוב מחדש ועדכונים למשחק.
אני יכול להמשיך, אבל הבנתם את הפואנטה שלי
בכיף אפשר למצוא ברשימה שפה http://www.gamerankings.com/browse.html?site=psp&cat=0&year=0& amp;numrev=0&sort=0&letter=&search=
מעל 20 משחקים שכדאי לשחק. |
 |
Yaniryb
אחראי פורום

|
פורסם:
שישי ספט' 17, 2010 ב-02:56 |
 |
הבעיה שמעטים מהם הם משחקים שוואלה אתה יכול לשקוע בהם , הכוונה לשחק יותר מישיבה בשרותים.
המשחקים היחידים שבאמת שווים ישיבה ממושכת כמו טיסה נסיעה ארוכה או לחכות בתור הם:
1) GOW
2) MGS: PEACE WALKER
3) VC 2
4) FF:CC
5) למי שאוהב מכות אז TEKKEN DR.
6) והפורט של GTA מהDS.
שאר המשחקים ששיחקתי והיה לי פול זמן בשמירות ו32 GB זיכרון היה להם בעיה בשליטה גם MGS הראשון למרות שתשני דרגתי די גבוהה. הייה להם שתי בעיות אחד או משחקיות יבשה, שליטה לא נוחה או שילוב של שניהם שפשוט הרס.
בכללי לקונסולה יש פוטנציאל, בנוסף כידי לכולם לזכור שזו הקונסולה לגיימרים! (אני לא מתכון לIPHONE) שמצליחה לקחת לנינטנדו נתח בשוק שזה גם משהוא. |
_________________ תקשיב אני יקטר כאן כמה שבא לי וגם אם בע לי אני יכתוב בשגיות קתיב יש לכ בהיה עם זא?! אם מישהו כאן אכי אוהב את ריימן זה אני ויש לי סכות להגיד כאן מה שבע לי! אז SUPER טמבל תקשיב אני היה מופתה אם יש לך חברים ביכלל אם כל הערות המצבנות שלך סתום! כבר
Wise man once said, put your brain in gear before activating your fingers! Be smart! |
|
|
 |
I.T.P
מנהל

|
פורסם:
שישי ספט' 17, 2010 ב-03:03 |
 |
| Yaniryb כתב: |
הבעיה שמעטים מהם הם משחקים שוואלה אתה יכול לשקוע בהם , הכוונה לשחק יותר מישיבה בשרותים.
המשחקים היחידים שבאמת שווים ישיבה ממושכת כמו טיסה נסיעה ארוכה או לחכות בתור הם:
1) GOW
2) MGS: PEACE WALKER
3) VC 2
4) FF:CC
5) למי שאוהב מכות אז TEKKEN DR.
6) והפורט של GTA מהDS.
שאר המשחקים ששיחקתי והיה לי פול זמן בשמירות ו32 GB זיכרון היה להם בעיה בשליטה גם MGS הראשון למרות שתשני דרגתי די גבוהה. הייה להם שתי בעיות אחד או משחקיות יבשה, שליטה לא נוחה או שילוב של שניהם שפשוט הרס.
בכללי לקונסולה יש פוטנציאל, בנוסף כידי לכולם לזכור שזו הקונסולה לגיימרים! (אני לא מתכון לIPHONE) שמצליחה לקחת לנינטנדו נתח בשוק שזה גם משהוא. |
תקרא שוב את הרשימה שלי למעלה.
אף אחד מאלה זה לא משחק "קליל של פיק אפ אנד פליי" כמו שאתה טוען, ושליטה שלא הייתה לך נוחה זה לא סיבה להגיד שמשחק הוא גרוע, המשחק היחיד שאולי מתאים למה שאתה אומר זה לוקורוקו, כל השאר שרשמתי הם משחקים רציניים ועמוקים. |
 |
Yaniryb
אחראי פורום

|
פורסם:
שישי ספט' 17, 2010 ב-03:24 |
 |
אני חולק עליך בכמה דברים:
זה אולי תלוי במשתמש אבל MGS הראשון השליטה בו זועתית והמשימות מרגישות חסרות מעוף.
קריסיס משחק שהזכרתי והוא טוב.
GTA חרוש ואין שום שינוי זה אותו GTA עם משימות חדשות רק מוקטן למי שיש עוד אנרגיה לעוד GTA זה טוב.
לוקורוקאו אני לא ישבתי שעות אבל שיש איזה 10 דקות להעביר זה טוב לא מעבר לזה.
אבל מה שאני בא לומר זה עדין אותה בעיה המשחקים הטובים באמת הם מעטים, אבל יש הרבה משחקים שהם טובים לPSP! ואילו הם היו על קונסולה כמו DS גרפית היו נחשבים טובים אבל מבחינת משחק היו נחשבים חצי אפוים במקרה הטוב. |
_________________ תקשיב אני יקטר כאן כמה שבא לי וגם אם בע לי אני יכתוב בשגיות קתיב יש לכ בהיה עם זא?! אם מישהו כאן אכי אוהב את ריימן זה אני ויש לי סכות להגיד כאן מה שבע לי! אז SUPER טמבל תקשיב אני היה מופתה אם יש לך חברים ביכלל אם כל הערות המצבנות שלך סתום! כבר
Wise man once said, put your brain in gear before activating your fingers! Be smart! |
|
|
 |
biggoron
חבר צוות

|
פורסם:
שישי ספט' 17, 2010 ב-07:45 |
 |
PSP2!?, לא היו לנו מספיק גירסאות שנוכל כבר לקרוא לזה PSP 8 או משהו כזה!? |
_________________ מדריך ה- Wii השלם שלי.
הכל על חיבור לרשת, מוצרים נלווים ומכס.
http://www.consouls.com/forum/viewtopic.php?t=5186 |
|
|
 |
I.T.P
מנהל

|
פורסם:
שישי ספט' 17, 2010 ב-09:24 |
 |
| biggoron כתב: |
| PSP2!?, לא היו לנו מספיק גירסאות שנוכל כבר לקרוא לזה PSP 8 או משהו כזה!? |
חחחחחחח, האמת שהPSP והDS הוציאו גרסאות במקביל אחד לשני
DS רגיל - PSP-1000
DS Lite - PSP-2000
DSi - PSP-3000
DSi XL - PSP Go
ההבדל המשמעותי היחיד, הוא שסוני תמכה מההתחלה בעדכוני תוכנה, ולכן חוץ משיפורים חומרתיים כמו גודל משקל וחיבריות לטלוויזיה, כל הגרסאות מכילות את כל הפונקציות. |
 |
alonva2
שחקן עם עתיד

|
פורסם:
שישי ספט' 17, 2010 ב-09:57 |
 |
יש לי חבר שהוא פאמבוי של סוני יש פליישסיישן 2ו3 וpsp והוא לא פרוץ הוא רק קונה משחקים והינה מה שהוא חושב על הpsp הוא אומר שמשחקים של הpsp עלובים ומסריחים המשחקים שהיו צרכים להיות טובים (r&c j&d takken ועוד) יצאו חרה של משחקים עדיף שסוני תפסיק לייצר קונסולות ניידות ותמשיך להשקיע בps3.
אני משער שהוא צודק לds באמת יש יותר משחקים טובים והקטע הטוב הוא שנינטנדו בכבודם ובעצמם יוצרים משחקים לds באמת תחשבו על זה למה חברות כמו insomnic, noti dog, santa monica (סליחה על שגיאות כתיב) מעולם יוצרו משחק אחד לpsp זאת הסיבה האמיתית לזה שהpsp נכשל. |
|
|
|
 |
biggoron
חבר צוות

|
פורסם:
שישי ספט' 17, 2010 ב-10:14 |
 |
| I.T.P כתב: |
| biggoron כתב: |
| PSP2!?, לא היו לנו מספיק גירסאות שנוכל כבר לקרוא לזה PSP 8 או משהו כזה!? |
חחחחחחח, האמת שהPSP והDS הוציאו גרסאות במקביל אחד לשני
DS רגיל - PSP-1000
DS Lite - PSP-2000
DSi - PSP-3000
DSi XL - PSP Go
ההבדל המשמעותי היחיד, הוא שסוני תמכה מההתחלה בעדכוני תוכנה, ולכן חוץ משיפורים חומרתיים כמו גודל משקל וחיבריות לטלוויזיה, כל הגרסאות מכילות את כל הפונקציות. |
בדיוק הנקודה שלי, אז לא היה עדיף לתת לו עוד שם כזה?, PSP 2 מרגיש שונה ועוף מוזר. הקונסולה הזאת מתה
ולדעתי אפשר לסגור את קו הייצור ביום השקת ה-3DS. |
_________________ מדריך ה- Wii השלם שלי.
הכל על חיבור לרשת, מוצרים נלווים ומכס.
http://www.consouls.com/forum/viewtopic.php?t=5186 |
|
|
 |
Yaniryb
אחראי פורום

|
פורסם:
שישי ספט' 17, 2010 ב-10:31 |
 |
אתה הורג אותי דקל, למה לסגור תחרות זה דבר טוב וכידי שיפסיקו אולי תיצור של הPSP1 ושיקשבו לתלונות של אנשים וייצרו תPSP הבא בלי כל התקלות של הקודם ככה יצא להם אחלה מוצר, .
דבר נוסף לדעתי התחרות גם אם היא לא כזאת רצינית תגרום לנינטנדו לא לשבת בחיבוק ידיים ואתם יודעים בדיוק מה תחרות בריאה גורמת(אין לי כוח להסביר) ככה שכולנו נרויח מזה. |
|
|
 |
|
|
|
|