|
|
|
| מחבר |
הודעה |
Chwomp
שחקן עם עתיד

|
פורסם:
שלישי אוק' 12, 2010 ב-00:06 |
 |
עוד סיבה טובה לאהוב את EA, פרט למהפך הגדול שעברה הגישה שלה בשנים האחרונות ולמשחקים המצויינים כדוגמת Mirror's Egde או Dead Space.
יכול להיות ששמעתם על טים לאנגדל (Tim Langdell) אדם-טרול קטן ומעצבן שהקים חברת משחקים ושינה את שמה ב-1984 ל The Edge. מאז ועד היום הוא היה עסוק בעיקר בתביעת זכויות יוצרים מכל חברה, מגזין או אתר שהשתמש ב"זכויות היוצרים שלו על המילה Edge". כן, כל מי שרצה לפתח משחק כדוגמת "Soul Edge", להוציא מגזין גיימרים בשם the edge, לפתח אפליקציה עצמאית לחישוב קצוות וכדומה היה חייב לשלם למר טים ולצוות עורכי הדין שלו.
בנוסף, אותו טיפוס נאלח לא היסס לאיים בתביעות גם על חברות גדולות כמו אפל, שבתגובה הוציאו אפליקציות עם המילה האסורה מהחנות שלהן.
בנוסף, זמן קצר מאוד לפני יציאת משחק פארקור/פלטפורמינג מסויים מגוף ראשון של חברת EA, הוציאה החברה של אותו טיפוס משחק בשם MIRRORS a game by EDGE. כן כן.
ואחר כך הוא עוד ניסה לתבוע את EA על זכויות יוצרים.
אז הנה התוצאה: האדון חטף הפסד מוחץ בתביעה מול EA, ונאלץ לאבד את הזכויות שלו על המילה "Edge" ובנוסף להודיע על כך לכל מי שביצע איתו הסכם. מה שמשאיר אותו חשוף לתביעות נוספות.
ידיעה (ג'ויסטיק): http://www.escapistmagazine.com/news/view/104251-Langdell-Loses-Tradem arks-in-Finalized-Judgment
מאמר (ישן) ביורוגיימר על פועלו של אותו חלאה: http://www.eurogamer.net/articles/the-edge-of-reason
אני כבר מחכה למשחקים הבאים של EA. |
|
|
|
 |
I.T.P
מנהל

|
פורסם:
שלישי אוק' 12, 2010 ב-00:12 |
 |
אם כבר פתחת על זה נושא, אז קלוט את הכתבה שבדיוק פרסמתי על דד ספייס http://www.consouls.com/news.php?id=425
לדעתי זה גם מראה עד כמה הם משקיעים, 60$ ואתה מקבל שלושה משחקים במקום אחד. |
 |
רונן יצחק
שחקן גיבור

|
פורסם:
שלישי אוק' 12, 2010 ב-00:14 |
 |
| Chwomp כתב: |
גם אני מצטרף לעדת אוהבי EA (בעבר לא סבלתי אותה, חברה שממחזרת משחקי ספורט...)
מה שאירוני ומאכזב הוא שדווקא בעבר היא הייתה יותר רווחית. |
 |
xxavivxx
שחקן מכור

|
פורסם:
שלישי אוק' 12, 2010 ב-15:46 |
 |
| רונן יצחק כתב: |
| Chwomp כתב: |
גם אני מצטרף לעדת אוהבי EA (בעבר לא סבלתי אותה, חברה שממחזרת משחקי ספורט...)
|
+1
ACTIVITION החליפו תפקידים עם EA ועכשיו הם השטן ( ) |
 |
eyal708
שחקן מכור

|
פורסם:
שלישי אוק' 12, 2010 ב-16:17 |
 |
אין בעיה אם זה שאתם אוהבים את EA. בסך הכל גם אני נהניתי מהרבה משחקים שלהם, אבל מה שהם עשו פה זה בסך הכל להציל את התחת שלהם.(: |
 |
GolanBerlin
חבר צוות

|
פורסם:
רביעי אוק' 13, 2010 ב-17:14 |
 |
זה לא משנה. Call Of Duty: Black Ops יאכל את Medal Of Honor בלי שום בעיות. |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
צפה בנושא הבא
צפה בנושא הקודם
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
|