הדף נטען.. המתן בבקשה!

הדף עדיין לא מופיע? לחץ כאן

אינדקס הפורומים של ConSouls
!בדקו איך אתם יכולים לתרום לאתר
 חזרה לאתר  •  אינדקס הפורום  •  צ'אט  •  שאלות נפוצות FAQ  •   חיפוש בפורום  •  רשימת חברים  •  קבוצות משתמשים   •  הרשמה  •  פרופיל  •  התחבר כדי לבדוק הודעות פרטיות  •  התחבר
 GTA V מה ההערכות והציפיות לגביו. צפה בנושא הבא
צפה בנושא הקודם

פורום זה נעול, אתה לא יכול לפרסם, להגיב או לערוך נושאיםנושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב
מחבר הודעה
tomerab09
שחקן מתחיל
שחקן מתחיל

הודעהפורסם: שבת אפר' 09, 2011 ב-16:56 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

המשחק הבא בסדרת GTA והשערות והערכות לגביו

Image

האנליסט מייק היקי חוזה: GTA V יגיע בשנת 2012, וימכור לפחות 16 מליון עותקים  

חושבים לראות משחק GTA חדש במהלך שנת 2011? לפי מייק היקי, אנליסט מטעם חברת Janco Partners, אתם יכולים להמשיך לחשוב. היקי חוזה כי המשחק הבא בסדרה, GTA V, יראה אור רק בשנת 2012.
יש לציין כי דבריו של היקי מבוססים על הערכות פרטיות בלבד, ולא על מידע ממשי, ולכן יש לקחת את דבריו בערבון מוגבל. אנליסטים נוהגים לשחרר הערכות על מידע עסקי שאמור לסייע לאנשי עסקים הרוצים לדעת אם כדאי להשקיע בחברה מסויימת או לא.
לפי היקי, חברת Take-Two היא בהחלט יעד סביר להשקעה כרגע: למרות שהוא לא צופה שהיא תוציא את GTA V, שיהווה את משחק הדגל שלה לשנים הקרובות, הוא עדיין מאמין שהיא תשמור על רווחיות גם ב-2011.
היקי מאמין שבעזרת משחקים כמו Max Payne 3 ו-The Agent, שצפויים לצאת בשנת 2011, תצליח Take Two לשמור את הראש מעל המים ולהכין את עצמה לשנת 2012 - בה היא תוציא את התותחים הכבדים GTA V ו-Bioshock Infinite.
ואיך ימכרו המשחקים? היקי חוזה 16 מיליון עותקים ל-GTA V במהלך שנת 2012 (זאת לעומת 14 מליון עותקים ל-GTA IV במהלך שנת 2008) וארבעה מליון עותקים למשחק הבא בסדרת Bioshock. בסך הכל, היקי מאמין שהחברה צפויה לראות הכנסות של 932,000,000 דולרים משני המשחקים.
האם יש לקחת את ההערכות של היקי ברצינות? קשה לדעת. כבר היום ברור ש-GTA V לא הולך לצאת במהלך שנת 2011. המשחק עדיין לא הוכרז, ולפי המסורת של רוקסטאר קיימת שנה לפחות ממועד ההכרזה ועד ליציאת המשחק.
אך האם שנת 2012 תהיה היעד למשחק החדש? כלל לא בטוח. רוקסטאר אינה נוהגת לשחרר יותר ממשחק GTA מרכזי אחד באותו דור משחקים, ולפי מסורת זאת אולי נראה במהלך השנים הקרובות פרקים חדשים הקשורים ל-GTA IV, אך בשביל GTA V נצטרך לחכות בסבלנות עד דור הקונסולות הבא.

תפוח=ויטמנים
ויטמינים=אנרגיה
אנרגיה=כוח
כוח=כסף
כסף=בנות
בנות=סקס
סקס=איידס
איידס=מוות
רוצה תפוח??

נערך לאחרונה על-ידי tomerab09 בתאריך שני אפר' 11, 2011 ב-15:41, סך-הכל נערך 2 פעמים
Blue blur
שחקן גיבור
שחקן גיבור

הודעהפורסם: שבת אפר' 09, 2011 ב-16:58 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

לא סובל GTA אבל מחכה לLA NOIRE

שחקן מתחיל

הודעהפורסם: שבת אפר' 09, 2011 ב-17:06 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

Blue blur כתב:

סבבבה אם אתה חובב משחקי פעולה תדע סביר להניח ש"GTA V" הוא המשחק המושלם בשבילך .
לפי דברי Rocktar המשחק הזה הולך לייצג אותה בשנים הקרובות אני סבור כי ההנאה תהיה פי 2 מכל המשחקים עד עכשיו
אבל כעיקרון הולך לצאת עוד משחק טוב של  Bigshock לפי דעתי אם זה יותר הסגנון שלך תקנה את זה.

אגב L.a NOIRE הולך להיות שונה מאוד מסדרת GTA הידועה ואף עלול לאכזב את חובבי GTA אבל המשחק הולך להיות מהנה לחלוטין ויותר מזה הוא יוצא ב17 למאי אז עדיף לך לחכות עד למאי מאשר 2012.
שבוע טוב!Image

תפוח=ויטמנים
ויטמינים=אנרגיה
אנרגיה=כוח
כוח=כסף
כסף=בנות
בנות=סקס
סקס=איידס
איידס=מוות
רוצה תפוח??

נערך לאחרונה על-ידי tomerab09 בתאריך שני אפר' 11, 2011 ב-15:47, סך-הכל נערך פעם אחת
Blue blur
שחקן גיבור
שחקן גיבור

הודעהפורסם: שבת אפר' 09, 2011 ב-17:10 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

tomerab09 כתב:
Blue blur כתב:

סבבבה אם אתה חובב משחקי פעולה תדע סביר להניח ש"GTA V" הוא המשחק המושלם בשבילך .
לפי דברי Rocktar המשחק הזה הולך לייצג אותה בשנים הקרובות אני סבור כי ההנאה תהיה פי 2 מכל המשחקים עד עכשיו
אבל כעיקרון הולך לצאת עוד משחק טוב של  Bigshock לפי דעתי אם זה יותר הסגנון שלך תקנה את זה

אני אקנה את מה שבא לי לקנות, BIOSHOCK יקח לו המון זמן, ויש המון ז'אנרים שאני אוהב, ויש המון משחקים ברשימה שלי, וGTA לא אחד מהם.

חבר צוות

הודעהפורסם: שבת אפר' 09, 2011 ב-17:17 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

עצה אחת: תחזירו את מה שהיה טוב בGTA3 ווויסיטי. בלי מכוני כושר, בלי באולינג, בלי כל החרטה שמסביב. תנו לי להרגיש שאני עבריין, ובלי כל השטויות שמסביב. זה למה אני אוהב את וויסיטי כל כך.

אחראי פורום

הודעהפורסם: שבת אפר' 09, 2011 ב-17:31 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

כל השטיות האלה מסביב הם תוספת אתה תמיד יכול להיות עברין להרוג לשדוד בנקים להרוג ומעבר לזה.

אני אהבתי תעלילה של סאן אנדראס לדעתי 4 הייה המשחק הכי חלש בסדרה למרות שסיימתי אותו את שתי ההרחבות השניות לא הצלחתי לסיים.

כרגע לדעתי עם היה יוצא LA NOIER וGTA V ביחד עדין הייתי מעדיף את LA כי הוא מרענן תזאנר.

תקשיב אני יקטר כאן כמה שבא לי וגם אם בע לי אני יכתוב בשגיות קתיב יש לכ בהיה עם זא?! אם מישהו כאן אכי אוהב את ריימן זה אני ויש לי סכות להגיד כאן מה שבע לי! אז SUPER טמבל תקשיב אני היה מופתה אם יש לך חברים ביכלל אם כל הערות המצבנות שלך סתום! כבר

Wise man once said, put your brain in gear before activating your fingers! Be smart!
tomerab09
שחקן מתחיל
שחקן מתחיל

הודעהפורסם: ראשון אפר' 10, 2011 ב-18:16 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

Yaniryb כתב:
כל השטיות האלה מסביב הם תוספת אתה תמיד יכול להיות עברין להרוג לשדוד בנקים להרוג ומעבר לזה.

אני אהבתי תעלילה של סאן אנדראס לדעתי 4 הייה המשחק הכי חלש בסדרה למרות שסיימתי אותו את שתי ההרחבות השניות לא הצלחתי לסיים.

כרגע לדעתי עם היה יוצא LA NOIER וGTA V ביחד עדין הייתי מעדיף את LA כי הוא מרענן תזאנר.

צודק אני דווקא עברתי את שתי ההרחבות השונות אבל לא התרשמתי מהם.

אבל כעיקרון מכון הכושר באולינג ברים וזה בRed Dead Redemption ובסאן אנדרס יש הכי הרבה פעולות ותחומים שונים
ושמעתי ש La Noier הולך  להיות משחק נהדר.
אגב לפי דעתי הפעולות והאטרקציות השונות מעלות בי חשק להמשיך.
שיהיה שבוע טוב! Image

תפוח=ויטמנים
ויטמינים=אנרגיה
אנרגיה=כוח
כוח=כסף
כסף=בנות
בנות=סקס
סקס=איידס
איידס=מוות
רוצה תפוח??
shgadlic
אחראי פורום
אחראי פורום

הודעהפורסם: ראשון אפר' 10, 2011 ב-18:41 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

דרך אגב תומר כאשר אתה מפרסם פוסט על נושא שיש לו מקור כשלהו עידף שתצרף את המקור כקישור.
אנחנו מנסים שיהיה רפרנס על כל הודעה שהיא חדשותית.

The Out Campaign: Scarlet Letter of Atheism
הצג הודעות מלפני:      
פורום זה נעול, אתה לא יכול לפרסם, להגיב או לערוך נושאיםנושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב

קפוץ אל:   

צפה בנושא הבא
צפה בנושא הקודם
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה