פורסם:
שלישי אפר' 26, 2011 ב-08:12
סוני חושפת היום 2 טאבלטים חדשים אשר יושקו בסוף השנה הנוכחית ויהיו במקביל לפליסטיישן-פון אשר הוכרז במהלך השנה.
2 המכשירים יהנו ממערכת הפעלה אנדרואיד 3.0, אינטרנט אלחוטי, תקשורת 3G ו- 4G, סינכרון מלא עם חנות המוזיקה של סוני ויכולות E-BOOK.
שמות הדגמים הינם S1 ו-S2, כאשר S1 אשר יהנה מסך אחד בגודל 9.4 אינץ' והוא יהיה גם בעל יכולת העלאת משחקי PS1 ושאר אפליקציות סלולר שהושקו על ידיי סוני.
תמונות שלו:
ה- S2 לעומת זאת נוקט בגישה שונה ויהיה בעיצוב מאוד זהה לזה של ה-DS של נינטנדו, כאשר בדומה לו גם הוא יהיה בעל
מסך מגע בחלקו התחתון ואילו מסך עליון פשוט, כאשר יהיה אפשר גם לסגור אותו בחצי.
הטאבלט הזה יהנה משני מסכי 5.5 אינץ' ובעל רזולוצייה של 1024X480.
תמונות ה- S2:
פירסומת רישמית של סוני:
בלי ספק הגיזרה בתחום הגיימינג מתחממת והעתיד כנראה בטאבלטים, ו-E3 2011 קרובה מתמיד עם המון הפתעות!!!
_________________ מדריך ה- Wii השלם שלי.
הכל על חיבור לרשת, מוצרים נלווים ומכס.
http://www.consouls.com/forum/viewtopic.php?t=5186
eran שחקן אלוף
פורסם:
שלישי אפר' 26, 2011 ב-08:58
כל החברות התחילו להעתיק את העיצוב של המוצרים ממי שאפל מעתיקה ממנו.
ADi שחקן מכור
פורסם:
שלישי אפר' 26, 2011 ב-11:18
אני לא מבין איך זירת הגיימינג מתחממת, השליטה בזה נראית זוועה. איך אתה אמור לשלוט על כפתורים בצורה כזו?!
אני מקווה שנינטנדו תכנס לתחום הטאבלטס, אבל תציע משהו עם חשיבה אחרת ולא להפוך מסכי מגע לכפתורים. זה סילי.
shgadlic אחראי פורום
פורסם:
שלישי אפר' 26, 2011 ב-13:09
מה הקשר זירת גיימינג לטאבלטים. זה שזה יכול להריץ משחקים זה לא הופך את זה לירביות ישירה אל מול קונוסלה ניידת כזו או אחרת.
זו פלטפורמה אבל לא בדיוק יריב.
אתם יודעים שאני יכול לשחק דום על מצלמה של קאנון, האם זה הופך את זה לפלטפורמה לכל דבר?
_________________ The Church of the Flying Spaghetti Monster
The Out Campaign: Scarlet Letter of Atheism
צפה בנושא הבא צפה בנושא הקודם
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה