| מחבר |
הודעה |
hcsp1
חבר צוות

|
פורסם:
ראשון מאי 22, 2011 ב-19:57 |
 |
לא ראיתי שיש דיון כזה אז חשבתי לפתוח נושא שבו כל אחד יספר מה היה המשחק הראשון שלו ואיך משם הוא הפך להיות גיימר, אז אני אתחיל...
כעיקרון תמיד שיחקתי במשחקים שבוססו על סרטים שאהבתי ולא יותר מזה אבל יום אחד כשקניתי את המשחק שבוסס על הסרט טרזן של דיסני קיבלתי במבצע את ריימן 1 בחינם.
לא שמעתי על זה בשום מקום אבל הדמות נראתה לי מגניבה, אחרי הכל איזו עוד דמות חסרת זרועות, רגליים וצוואר? אז לקחתי אותו. כששיחקתי זו הייתה תחושה מוזרה לשחק במשהו שאני לא מכיר מאף מקום, מקורי כזה... כמובן שאחרי זה הגיע הקושי העצום של המשחק אבל בעזרת חברים פה ושם צלחתי אותו(בפעם הראשונה והאחרונה) ומשם עברתי גם לריימן 2(שסיימתי 6 פעמים ופעם שביעית בעבודה) שהוא בכלל חוויה בפני עצמה ומשם התפתחתי לעוד משחקים...
איך הייתה הפעם הראשונה שלכם? שתפו! |
_________________ No Copyright Law In The Universe Is Going To Stop Me!!!
 |
|
|
 |
DARKES
שחקן מכור

|
פורסם:
ראשון מאי 22, 2011 ב-20:08 |
 |
האמת שיש דיון כזה רק שהוא על הקונסולה הראשונה ולא על המשחק הראשון http://www.consouls.com/forum/viewtopic.php?t=6053&start=0
בכל מקרה אני כבר לא זוכר... אני חושב שזה היה אולי קונטרה או אייס קליימברס ואני זוכר שבתור ילד ממש קטן לא רציתי אפילו לנסות לשחק, היה לי כיף לראות את אחים שלי מפצפצים את הבוסים בקונטרה או עוברים שלבים באייסקליימברס |
_________________ ציטוטים נבחרים:
|
|
|
 |
mesh1s
שחקן עם עתיד

|
פורסם:
ראשון מאי 22, 2011 ב-20:21 |
 |
המשחק הראשון שלי שאני התחלתי להיתעמק עליו הכי הרבה היה גם ריימן שיחקתי בו שהייתי בגן. אני זוכר שזה היה לי ממש קשה ןעזבתי אותו די מהר (בשלבים של עולם המוזיקה - אז חשבתי שזה כבר כמעט סוף המשחק) . אבל אחר כך קיבלתי מאמא שלי את המשחק ריימן 2 שהייתי בכיתא א. התחלתי לשחק בו ומיד היתהאבתי בריימן. אחרי שסיימתי כמה שלבים וניתקעתי בקטע שצריך לחזור לשלב שלוש ולקבל את השיקוי, חזרתי לשחק בריימן 1 ולמעשה שיחקתי בשנייהם במקביל. לקח לי כמה שנים לגמור את שנייהם עם כל הכלובים.
אני בחיים לא אשקח את הכלוב האחרון שלקחתי בריימן 1 ואז פתאום נפתח שלב כזה עם כל מני דברים מוזרים. |
|
|
|
 |
guyho
חבר צוות

|
פורסם:
ראשון מאי 22, 2011 ב-20:25 |
 |
המשחק הראשון שלי היה סוניק אדוונס. אבי קנה לי גיימבוי אדוונס ליום הולדתי הרביעי עם עוד כמה משחקים (הוא היה מעריץ סוניק בעצמו עוד לפני) ומאוד נהנתי ממנו. לאחר מכן, נפתחתי לעוד המון משחקי סוניק. כאשר קניתי את הפלייסטיישן 2 שלי, הכרתי עוד המון דמויות ומשחקים נפלאים ביניהם מגה מן, גוד אוף וור, סליי ועוד... |
_________________ THAT TORNADO... I MEAN, MARIJUANA PLANT IS CARRYING A CAR!!! SHIT JUST GOT REAL!!! |
|
|
 |
hcsp1
חבר צוות

|
פורסם:
ראשון מאי 22, 2011 ב-20:42 |
 |
אני עוד לא מאמין שדווקא את סוניק, הפייבוריט שלי בנוסף לריימן, לא הכרתי מהמשחקים אלא מהסדרה של ערוץ הילדים... לפחות עכשיו אני יודע מאיפה הוא בא באמת  |
 |
|
|
 |
guyho
חבר צוות

|
פורסם:
ראשון מאי 22, 2011 ב-20:57 |
 |
| hcsp1 כתב: |
אני עוד לא מאמין שדווקא את סוניק, הפייבוריט שלי בנוסף לריימן, לא הכרתי מהמשחקים אלא מהסדרה של ערוץ הילדים... לפחות עכשיו אני יודע מאיפה הוא בא באמת  |
חחחח... אתה יודע, לא קשור לדיון אבל רק עכשיו שמתי לב שהעלייה לתורה שלי הייתה ב-23 ביוני. אני קשור לסוניק מאוד XD |
_________________ THAT TORNADO... I MEAN, MARIJUANA PLANT IS CARRYING A CAR!!! SHIT JUST GOT REAL!!! |
|
|
 |
VirtualVoid
שחקן מתקדם

|
פורסם:
ראשון מאי 22, 2011 ב-21:39 |
 |
מממ, אני לא בדיוק זוכר אבל המשחק הראשון שלי היה אחד משלושת אלה: Commander Keen 1, Alley Cat או Sokoban (הגרסא לדוס מ-1988). זה היה קצת אחרי גיל 3 והמשחק הראשון שסיימתי היה Keen 1, מאז גיליתי עוד משחקים שהיו על המחשב וזה פשוט היה ממש כיף אז התמכרתי  |
 |
Meta Ridley
חבר צוות

|
פורסם:
ראשון מאי 22, 2011 ב-22:39 |
 |
כבר-חפרתי-לא-מעט-פעמים-על-כך-שקראש-3-הוא-המשחק-הראשון-שלי.זמן-להיסטורי ה-חופרת.
הכל-התחיל-ב2001,לפני-10-שנים.באתי-לחבר-והוא-הראה-לי-את-הפס1- שלו.התלהבתי-מאוד-בהתחשב-בעובדה-שזאת-הקונסולה-הראשונה-שראיתי-אי-פעם.שיח קתי-אצלו-קראש-3-(השלב-הראשון-בכל-אופן)-ונהנתי-כלכך-שלא-רציתי-ללכת.לבסו ף-אחרי-שהלכתי-סיפרתי-חוויות-מהמשחק-להורים-שלי.יום-אחרי-זה,אני-חוזר-מבצ פר-וההורים-שלי-לוקחים-אותי-לסלון-ומראים-לי-את-הפס1.מילים-לא-יכולות-לתא ר-כמה-הייתי-מאושר-באותו-רגע.קיבלתי-איתו-את-קראש-3,ועוד-משחק-של-ראגראטס -שבקושי-שיחקתי-בו.
נהנתם?-D: |
 |
hcsp1
חבר צוות

|
פורסם:
שני מאי 23, 2011 ב-05:43 |
 |
החלום האמריקאי בהתגשמותו אה אפיק? |
 |
|
|
 |
FirePhoenix
שחקן מתקדם

|
פורסם:
שני מאי 23, 2011 ב-06:38 |
 |
איתמר נחשב למשחק? כי זה תכלס היה הסדרה ראשונה שלי
עדיין לא סיימתי את האוקיינוס אתם מבינים XD
תכלס המשחק הראשון הרציני שלי היה פוקימון רובי, אח הזכרונות. 50 שעות לקח לי לעבור אותו עדיין בין האהובים עליי. |
 |
Slim
מנהל אתר

|
פורסם:
שני מאי 23, 2011 ב-11:07 |
 |
המממ אני חושב שאלו היו משחקי DOS ממש ישנים ב-386 שהיה לנו, דברים כמו פקמן\centipede\asteroids
וכאלה יחד עם משחקי DOS קצת יותר "חדשים" כמו נמלולים, איזה F1 ישן, Keen באמת!
ג'יל! אני זוכר שגם מצאתי Street Fighter הראשון בנבכי המחשב וממש התלהבתי  |
 |
TheOrev
שחקן עם עתיד

|
פורסם:
שני מאי 23, 2011 ב-11:34 |
 |
אני משחק כבר כמעט 20 שנה במשחקי מחשב
אבל אני עדיין לא מגדיר את עצמי בתור גיימר |
_________________ " אני שונא להטיף לסמים, אלימות, אלכוהול או טירוף לאף אחד, אבל הם תמיד עבדו בשבילי. "
Hunter S. Thompson |
|
|
 |
guyho
חבר צוות

|
פורסם:
שני מאי 23, 2011 ב-14:36 |
 |
| TheOrev כתב: |
אז למה אתה רשום לפורטל הגיימרים הישראלי? |
|
|
 |
TheOrev
שחקן עם עתיד

|
פורסם:
שני מאי 23, 2011 ב-16:48 |
 |
כדי שיהיה לך מה לשאול ?
| guyho כתב: |
| TheOrev כתב: |
אז למה אתה רשום לפורטל הגיימרים הישראלי? |
|
_________________ " אני שונא להטיף לסמים, אלימות, אלכוהול או טירוף לאף אחד, אבל הם תמיד עבדו בשבילי. "
Hunter S. Thompson |
|
|
 |
Lineback
שחקן עם עתיד

|
פורסם:
שני מאי 23, 2011 ב-23:36 |
 |
התחלתי ב-SMB כשהייתי בן שלוש-ארבע עם המגסון (חיקוי של ה-NES שהיה די נפוץ). שיחקתי בו עוד משחקים אבל זה הכי זכור לי משהייתי קטן.
המשחק השני הכי זכור לי זה קפטן הוק למחשב, שיחקתי ביחד עם חבר ואני זוכר אותו כקשה רצח, לקח לנו איזה חודשיים לסיים. |
|
|
|
 |
|
|
|
|