הסדרה המפורסמת על שודדת הקברים המפורסמת מקבלת ריבוט לסדרה. היום קיבלנו סוף סוף טריילר מהמשחק הזה.
הגרפיקה של המשחק הזה מדהימה.
פורסם:
שישי יונ' 03, 2011 ב-09:50
וואי וואי, טריילר רישמי לפני הכנס.
המשחק נראה טוב, יכול להיות שזה ההתחלה של לארה קרופט?.
_________________ מדריך ה- Wii השלם שלי.
הכל על חיבור לרשת, מוצרים נלווים ומכס.
http://www.consouls.com/forum/viewtopic.php?t=5186
shgadlic אחראי פורום
פורסם:
שישי יונ' 03, 2011 ב-09:54
רק CG אז לא שווה הרבה.
שנראה גיימפליי נדבר.
_________________ The Church of the Flying Spaghetti Monster
The Out Campaign: Scarlet Letter of Atheism
Meta Ridley חבר צוות
פורסם:
שישי יונ' 03, 2011 ב-09:59
biggoron כתב:
וואי וואי, טריילר רישמי לפני הכנס.
המשחק נראה טוב, יכול להיות שזה ההתחלה של לארה קרופט?.
ממה שהבנתי זה ריבוט אז אני בספק אם זה נחשב בעלילה הראשית.
פורסם:
שישי יונ' 03, 2011 ב-10:56
אחלה טריילר!
דיי אהבתי את הטומב ריידרים האחרונים(כל האלה שהיו באוסף) אבל לא יצא לי לנסות את המשחק הורדה וגם לא סיימתי את אנדרוורלד... אני אפקח עין על זה.
_________________ No Copyright Law In The Universe Is Going To Stop Me!!!
אני היחידי שלא ראה כלום מרוב חושך בגיימפליי הזה?
בנוסף זה לא הגיוני לי לשמוע את לארה קרופט צורח מכאבים, אבל אם המטרה פה היא לעשות אותה יותר אנושית אז זו בינתיים הדרך...
שוב, זה נראה מעניין אז אני אפקח עין על זה...
משחק נפלא, מזמן לא שיחקתי ממשחק טומב רידאר עם שליטה מעולה, אקשן טוב ובכלל אני משחק איזה שעה תמשחק ונהנה מכל רגע.
בעצם שני דברים שלא אהבתי:
1 שאני יכול לומר נגד המשחק זה שהם מסבירים לך דברים שכבר הבנתי דקה אחרי שהתחלתי לשחק, הם בעצם מסבירים את זה שעה לתוך המשחק.
2. אני לא יודע כמה ממכם אוהבים לשים כתוביות באנגלית שיהיה כחלק מהמשחק אבל אני חייב לומר שהכתוביות שם מגוחכות כמו לדוגמא: Lara: <- Moannn או לחלופין רושמים צחוק בקטע שבו אנשים צוחקים.
בנוסף הכתוביות הן צבעוניות ומושכות תעיו יותר מידי.
האקשן והגרפיקה במשחק הם ברמה גבוהה אחד המשחקים המומלצים , אתם תהנו לצוד ולשפר את הנשקים, המערכת לא כבדה,משעממת או מסורבלת .
בקיצור מומלץ מאוד.
_________________ תקשיב אני יקטר כאן כמה שבא לי וגם אם בע לי אני יכתוב בשגיות קתיב יש לכ בהיה עם זא?! אם מישהו כאן אכי אוהב את ריימן זה אני ויש לי סכות להגיד כאן מה שבע לי! אז SUPER טמבל תקשיב אני היה מופתה אם יש לך חברים ביכלל אם כל הערות המצבנות שלך סתום! כבר
Wise man once said, put your brain in gear before activating your fingers! Be smart!
WTF מאיפה השגת את המשחק? הוא יוצא בחמישי למרץ
הורדת?
טוב אני רואה שיצא להורדה ל360
בגדול המשחק זמין להורדה לפני חמישה ימים, אבל רק עכשיו הייה לי זמן לשחק אותו.
אגב סד"כ משחקי פלייסטישן בארץ מוכרים שבוע או שבוע וחצי לפני תאריך היציאה.
יש משהוא שמתכנן לשחק תמשחק הזה?
_________________ תקשיב אני יקטר כאן כמה שבא לי וגם אם בע לי אני יכתוב בשגיות קתיב יש לכ בהיה עם זא?! אם מישהו כאן אכי אוהב את ריימן זה אני ויש לי סכות להגיד כאן מה שבע לי! אז SUPER טמבל תקשיב אני היה מופתה אם יש לך חברים ביכלל אם כל הערות המצבנות שלך סתום! כבר
Wise man once said, put your brain in gear before activating your fingers! Be smart!
חבל משחק מאוד טוב עם סיפור טוב ועמוק(יחסית).
למי שיש זמן המשחק יכול להיות מענין עם המון חידות שמשלבות אלמנטים של משחק פלטפורמה.
יש ביקורות של IGN-91.
hcsp1 חבר צוות
פורסם:
רביעי מרץ 13, 2013 ב-17:31
אוקיי אני משחק כבר כמה שעות ואם יש משהו אחד שאני יכול להגיד זה וואו!
פשוט... אין לי מילים. כבר על הכמה דקות הראשונות יש אקשן, חידות, קצת צמרמורות, סיפור מעניין. זה תפס אותי ממש לא מוכן. האווירה שהמשחק הזה יוצר פשוט מטורפת, כל פעם שאני לוקח הפסקה אני מצטער כי אני רוצה להמשיך ולראות לאן זה מתקדם, הרבה זמן שמשחק לא תפס אותי ככה.
אני מת על המערכת של החץ וקשת במשחק הזה, זה כזה מספק להתגנב מאחורי מישהו, טעון עליו חץ ולפצח לו את הראש! אם זאת הקרבות טיפה צולעים כי ללארה אין בהתחלה דרך לתקוף פנים אל פנים אבל מתגברים על זה בסוף.
כרגע ממליץ מאוד! השנה בקושי התחילה וזה כבר מועמד להפתעת השנה מבחינתי!
צפה בנושא הבא צפה בנושא הקודם
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה