לא מאבדים.. לא מבין למה צריך להזמין טכנאי בשביל לפרמט.. זה בערך הפעולה הכי פשוטה בעולם במיוחד שמתקינים WIN7. נראה לי משהו כמו 4-3 קליקים כל ההתקנה כולל פרמוט.
פורסם:
שני יונ' 06, 2011 ב-01:21
תמיד אתה בהתחלה כזה "יופי יותר מקום" ואז נזכר שהיה לך משהו במחשב שאתה צריך ואז אתה FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
זה בערך הפעולה הכי פשוטה בעולם במיוחד שמתקינים WIN7. נראה לי משהו כמו 4-3 קליקים כל ההתקנה כולל פרמוט.
וואלה? אז מישהו יכול להסביר לי איך לעשות את זה? אני גם צריך לפרמט ולהתקין WIN7, אחרי שהמחשב שלי כבר חגג שנתיים ויש עליו ויסטה והוא מלא בדברים מיותרים. (אני יעשה את זה בחופש אחרי שאני יסיים את הבגרויות)
_________________ ציטוטים נבחרים:
ספוילר:
vg4ever כתב:
meir22 כתב:
קצת נכון אני נוב אבל יש לי גם סוני 3 אבל אף פעם לא כל כך הצלחתי להבין את הקונסולות אחרות היה לי פעם גימבוי
אחי אתה נשמה מוגבל אם איך שאתה מנסה להביא את עצמך
רונן יצחק כתב:
אבל ההורים לא צריכים לדעת, נכון? אם תבוא, אני אתן לך סוכריה על מקל. כדאי לך.
TheOrev שחקן עם עתיד
פורסם:
שני יונ' 06, 2011 ב-11:22
בשנתיים האלו הספקת להחליף לו איזה ספק כוח או מאווררים של מעבד וכו' ?
_________________ " אני שונא להטיף לסמים, אלימות, אלכוהול או טירוף לאף אחד, אבל הם תמיד עבדו בשבילי. "
Hunter S. Thompson
DARKES שחקן מכור
פורסם:
שני יונ' 06, 2011 ב-11:48
TheOrev כתב:
בשנתיים האלו הספקת להחליף לו איזה ספק כוח או מאווררים של מעבד וכו' ?
לא ואני באמת צריך לסדר את זה... הוא מפוצץ באבק ואני מאמין שהמאווררים שלו לא מתפקדים כמו פעם או שהוא סתם מרעיש ומחמם לי את החדר. לפני איזה חודשיים + עשיתי לו בדיקות של הטמפ' במאמץ (כדי לבדוק אם זו הבעיה שCODBO לא עבד לי. זו לא הייתה הבעיה בכל מקרה וסדרתי את זה) והוא ממש על הגבול של התחממות יתר. מה העלות של ניקוי המחשב+ החלפת מאווררים בערך? (אני לא מוצא את המפרט של המחשב שלי ממה שהצלחתי לגלות זה שיש לי 4GB RAM, מעבד
Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9400 @ 2.66GHz וכרטיס מסך ATI Radeon HD 4800 Series)
ספוילר:
vg4ever כתב:
meir22 כתב:
קצת נכון אני נוב אבל יש לי גם סוני 3 אבל אף פעם לא כל כך הצלחתי להבין את הקונסולות אחרות היה לי פעם גימבוי
רונן יצחק כתב:
kultuk כתב ביקורות
פורסם:
שני יונ' 06, 2011 ב-12:42
זיפידי דודה, זיפידי היי.
_________________ פרובוקטור מורשה ויחצ"ן אירועים פיקטיבים.
אני, ענק, יפה וחזק.
מיאו.
TheOrev שחקן עם עתיד
פורסם:
שני יונ' 06, 2011 ב-16:08
העלות של ניקוי מחשב ?
קודם כל תנקה אותו לבד, ובעדינות. - אם אתה יכול תקפוץ למוסך שקרוב לבית שלך ותבקש מהם להשתמש שניה בלחץ אוויר בשביל לנקות את המחשב. כשאני ביקשתי אף פעם לא סירבו לי.
עלות של מאוורר עם משחה טרמית להחלפה בפנים היא משהו כמו 150 שקל.
את כל העניין הזה אתה יכול לעשות בעצמך ולמזער את העלות רק חשוב לעשות את הכל כמו שצריך (וזה כולל את הניקוי של המשחה הטרמית ישנה אם התייבשה ולא להשאיר ממנה חלקים)
תחזוקה של דברים כמו מאווררים וספקים וניקוי של המחשב מאבק הן ערובה לאריכות חיים של המחשב.
_________________ " אני שונא להטיף לסמים, אלימות, אלכוהול או טירוף לאף אחד, אבל הם תמיד עבדו בשבילי. "
Hunter S. Thompson
Kiwovo שחקן גיבור
פורסם:
שני יונ' 06, 2011 ב-17:58
DARKES כתב:
Kiwovo כתב:
זה בערך הפעולה הכי פשוטה בעולם במיוחד שמתקינים WIN7. נראה לי משהו כמו 4-3 קליקים כל ההתקנה כולל פרמוט.
וואלה? אז מישהו יכול להסביר לי איך לעשות את זה? אני גם צריך לפרמט ולהתקין WIN7, אחרי שהמחשב שלי כבר חגג שנתיים ויש עליו ויסטה והוא מלא בדברים מיותרים. (אני יעשה את זה בחופש אחרי שאני יסיים את הבגרויות)
דבר ראשון google is your friend..
דבר שני .. youtube is also your friend
זה כמה צעדים פשוטים מאוד...
הנה דוגמא:
פורסם:
שלישי יונ' 07, 2011 ב-14:01
TheOrev כתב:
העלות של ניקוי מחשב ?
קודם כל תנקה אותו לבד, ובעדינות. - אם אתה יכול תקפוץ למוסך שקרוב לבית שלך ותבקש מהם להשתמש שניה בלחץ אוויר בשביל לנקות את המחשב. כשאני ביקשתי אף פעם לא סירבו לי.
עלות של מאוורר עם משחה טרמית להחלפה בפנים היא משהו כמו 150 שקל.
את כל העניין הזה אתה יכול לעשות בעצמך ולמזער את העלות רק חשוב לעשות את הכל כמו שצריך (וזה כולל את הניקוי של המשחה הטרמית ישנה אם התייבשה ולא להשאיר ממנה חלקים)
תחזוקה של דברים כמו מאווררים וספקים וניקוי של המחשב מאבק הן ערובה לאריכות חיים של המחשב.
כן אני לא יודע באמת איך לנקות אותו יסודי. אני סתם דוחף את השואב אבק פנימה ומנקה איפה שאני יכול אבל יש עדיין מלא מקומות עם כל מיני חלקים אלקטרונים שאני מפחד לשאוב שם (אולי משהו ישאב פנימה לאיודע).
משחה טרמית? (אתה מדבר על המאוורר של המחשב עצמו כאילו המארז או של המעבד/כרטיס מסך?) לא יודע נשמע לי מסובך אני חושב שאני מעדיף לתת לחנות להתעסק בזה.
ספוילר:
vg4ever כתב:
meir22 כתב:
רונן יצחק כתב:
TheOrev שחקן עם עתיד
פורסם:
שלישי יונ' 07, 2011 ב-21:32
אני מדבר על משחה שנמצאת בין הצלעות קירור של המעבד לגוף של המעבד עצמו.
זה לא כזה עניין מסובך. תצפה בכמה סרטונים ביוטיוב ותוכל לעשות את זה בעצמך.
אין צורך להוציא את המחשב מהבית בשביל להחליף דבר כמו מאוורר ומשחה טרמית.
Hunter S. Thompson
צפה בנושא הבא צפה בנושא הקודם
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה