| מחבר |
הודעה |
megadeoxys
שחקן גיבור

|
פורסם:
שני נוב' 07, 2011 ב-13:19 |
 |
אז ככה, אני ממש לא אוהב מקלדת יותר. כשאני משחק במשחקים ישנים על המחשב (נגיד מגהמן X עכשיו) אז אני משתמש בשלט PS3 שיש לי. הבעיה היא שכל פעם אני צריך להיכנס לשתי תוכנות, אחת MOTIONJOY בשביל לקלוט את השלט ועוד אחת בשביל למפות את הכפתורים, ושתיהן לא עובדות מושלם וזה נורא מסורבל. מה שאני מחפש זה שלט שאני פשוט מכניס, והמחשב מזהה בתור בקר ואני יכול למפות מקשים ישר, נגיד כשאני נכנס למשחק ואני מחליף כפתור, אז מספיק ללחות על הכפתור בשלט בשביל שהמשחק ידע שהכפתור הזה יפעל.
יש משהו שאתם מכירים ומומלץ? אני מוכן לשלם איזה 150 שקל על זה. שמעתי שלטי אקסבוקס אמורים לעשות את זה, אבל אני לא יודע הרבה. בכלל. |
 |
Anbu
שחקן גיבור

|
פורסם:
שני נוב' 07, 2011 ב-13:28 |
 |
| megadeoxys כתב: |
אז ככה, אני ממש לא אוהב מקלדת יותר. כשאני משחק במשחקים ישנים על המחשב (נגיד מגהמן X עכשיו) אז אני משתמש בשלט PS3 שיש לי. הבעיה היא שכל פעם אני צריך להיכנס לשתי תוכנות, אחת MOTIONJOY בשביל לקלוט את השלט ועוד אחת בשביל למפות את הכפתורים, ושתיהן לא עובדות מושלם וזה נורא מסורבל. מה שאני מחפש זה שלט שאני פשוט מכניס, והמחשב מזהה בתור בקר ואני יכול למפות מקשים ישר, נגיד כשאני נכנס למשחק ואני מחליף כפתור, אז מספיק ללחות על הכפתור בשלט בשביל שהמשחק ידע שהכפתור הזה יפעל.
יש משהו שאתם מכירים ומומלץ? אני מוכן לשלם איזה 150 שקל על זה. שמעתי שלטי אקסבוקס אמורים לעשות את זה, אבל אני לא יודע הרבה. בכלל. |
תנסה את התוכנה הזאת: http://xpadder.com/
אני אישית משתמש בה והכי אחלה לגמריי ^^ |

|
|
|
 |
megadeoxys
שחקן גיבור

|
פורסם:
שני נוב' 07, 2011 ב-13:31 |
 |
זה השנייה שאני משתמש בה, אבל זה חרא, כי א': זה לא מזהה את הקונטרולר לבד וצריך את הMOTIONJOY, ב': זה להעביר את הקונפםיגורציה דרך שלט אחר, שזה מעפן, מה שמוביל אותי לג': האפשרויות מיופי לא מדהימות פה.
אז בקיצור כן, אפשר לשרוד על זה, אבל עדיף לי לקנות שלט PLUG AND PLAY |
 |
shgadlic
אחראי פורום

|
פורסם:
שני נוב' 07, 2011 ב-17:32 |
 |
פשוט, קנה שלט 360 שנועד למחשב, בעיקרון זה שלט אלחוטי רגיל של ה360 - שהוא נוח יותר מהשלט של הPS3 - ומגיע עם רסירב USB שדורש דרייבר פשוט של מיקרוסופט ומתאים לכל גרסאות חלונות מ-XP ומעלה כולל 32\64 ביט. |
|
 |
Slim
מנהל אתר

|
פורסם:
שני נוב' 07, 2011 ב-21:33 |
 |
יאפ, תכלס השלט הכי טוב למחשב זה של ה-X360, הוא נתמך ממש ברב המשחקים החדשים ועובד מעולה
עם הרסיבר אפשר לקלוט עד 4 שלטים אלחוטיים כאלו בו-זמנית! (יש גם שלט מעט יותר זול חוטי)
ברב המקומות הוא עולה בסביבות 200 אני זוכר ואם יהיה לך מזל ויהיה איזה
מבצע אולי תמצא בקצת פחות |
 |
Yaniryb
אחראי פורום

|
פורסם:
שני נוב' 07, 2011 ב-22:03 |
 |
קנה שלט חוטי של אקס בוקס 360 אבל אם אתה רוצה שלט אלחוטי תקנה של ה360 עם מתאם אלחוטי וחלאס בעיות. |
_________________ תקשיב אני יקטר כאן כמה שבא לי וגם אם בע לי אני יכתוב בשגיות קתיב יש לכ בהיה עם זא?! אם מישהו כאן אכי אוהב את ריימן זה אני ויש לי סכות להגיד כאן מה שבע לי! אז SUPER טמבל תקשיב אני היה מופתה אם יש לך חברים ביכלל אם כל הערות המצבנות שלך סתום! כבר
Wise man once said, put your brain in gear before activating your fingers! Be smart! |
|
|
 |
megadeoxys
שחקן גיבור

|
פורסם:
שני נוב' 07, 2011 ב-22:12 |
 |
הממ, זה יקר אבל תכלס הוא באמת נראה מגניב ותמיד רציתי אחד כזה.
מעניין אם זה יעבוד עם האימולטורים שלי, ברובם קלט מהעכבר לא נחשב, אולי הם מסכימים רק למלקדת גם ככה |
 |
Anbu
שחקן גיבור

|
פורסם:
שני נוב' 07, 2011 ב-23:27 |
 |
| megadeoxys כתב: |
הממ, זה יקר אבל תכלס הוא באמת נראה מגניב ותמיד רציתי אחד כזה.
מעניין אם זה יעבוד עם האימולטורים שלי, ברובם קלט מהעכבר לא נחשב, אולי הם מסכימים רק למלקדת גם ככה |
אז זהו תשתמש בXpadder בשביל המיפוי של הכפתורים לפי המקלדת ואתה מסודר ^^ זה הרבה יותר קל מלנסות לסדר את האימולטור שיעבוד עם השלט..
ואגב סתם שתדעו - לא מייצרים יותר שלטים של ה360 חוטיים... אתה יכול למצוא רק את השלט האלחוטי עם הרסיבר (הדגמים החדשים מגיעים בקופסא אדומה שרשום עליו שהשלט מתאים גם לווינדוס וגם לאקסבוקס) |

|
|
|
 |
megadeoxys
שחקן גיבור

|
פורסם:
שלישי נוב' 08, 2011 ב-07:41 |
 |
אם אני צריך להשתמש בXPADDER זה נגד כל הנקודה. לא נורא, אני אשאר כמו שאני.
SIGH. תודה חבר'ה. |
 |
shgadlic
אחראי פורום

|
פורסם:
שלישי נוב' 08, 2011 ב-18:49 |
 |
תלוי לאיזה אימולטרים אתה מדבר, בכל מקרה לכלל המשחקים של הPC שלט ה360 הוא הנתמך ביותר ולכן הכי כדאי. |
|
 |
Slim
מנהל אתר

|
פורסם:
שלישי נוב' 08, 2011 ב-18:58 |
 |
במשחקים מהשנים האחרונות אשכרה מופיעים לך גם הכפתורים של השלט במשחק ( A B X Y) וכו'
גם Xpadder זה עדיין תוכנה אחת פחות ויש גם את היתרונות של אלחוטי וכד' |
 |
|
|
|
|