פורסם:
שבת אוק' 29, 2011 ב-09:07
אם יהיה לי מחשב חדש אני די בטוח שאני אקנה את המשחק, הוא נראה די מדהים ושמעתי רק דברים טובים על אובליביון...
פורסם:
שבת אוק' 29, 2011 ב-09:16
EpicShow כתב:
אם יהיה לי מחשב חדש אני די בטוח שאני אקנה את המשחק, הוא נראה די מדהים ושמעתי רק דברים טובים על אובליביון...
קונסולות הן לא אופציה מבחינתך ?
פורסם:
שבת אוק' 29, 2011 ב-09:29
אולי לWIIU בעתיד הרחוק אבל יש סיכוי גדול מאוד שאני אשיג בקרוב מחשב חדש ואמיד...
הממ יש למשחק הזה מולטיפלייר? לא יצא לי להכיר את הסדרה אז...
פורסם:
שבת אוק' 29, 2011 ב-09:46
לא יהיה מולטיפלייר במשחק בת'סדה ציינו מספר פעמים שהם רוצים להשקיע אך ורק בסינגל והם לא חושבים שמולטיפלייר ישולב בצורה טובה בסדרה הזאת, ת'אמת אני מעדיף את זה ככה.
שיחקתי במשחק הזה ולא יודע למה משהוא מונע ממני להנות מהמשחק הזה, מצד שני DS הייה איפי אבל קשה בטירוף ונהנתי וממשיך להנות מכל שנייה שלו.
אני יתן למשחק עוד שלב צאנס ואז יחליט.
_________________ תקשיב אני יקטר כאן כמה שבא לי וגם אם בע לי אני יכתוב בשגיות קתיב יש לכ בהיה עם זא?! אם מישהו כאן אכי אוהב את ריימן זה אני ויש לי סכות להגיד כאן מה שבע לי! אז SUPER טמבל תקשיב אני היה מופתה אם יש לך חברים ביכלל אם כל הערות המצבנות שלך סתום! כבר
Wise man once said, put your brain in gear before activating your fingers! Be smart!
Anbu שחקן גיבור
פורסם:
חמישי נוב' 10, 2011 ב-01:16
הגיע אלי היום לחנות...
אני לא יודע אם שווה לי לקנות או לא X_X
הוא נראה אחלה של משחק (אגב מגיעה גם מפה של המשחק בתוך הקופסא) אבל לא התחברתי לאובליביון ובזה שיחקתי קצת והוא היה סבבה...
לא יודע אם שווה לי להשקיע בו 250 שקל
צפה בנושא הבא צפה בנושא הקודם
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה