| מחבר |
הודעה |
Luigi
שחקן אלוף

|
פורסם:
רביעי נוב' 16, 2011 ב-17:09 |
 |
געגועיי לגיימקיוב ישראל, לימים שעוד לא הייתי בתיכון אפילו.. |
|
|
|
 |
kultuk
כתב ביקורות

|
פורסם:
רביעי נוב' 16, 2011 ב-17:37 |
 |
מזל טוב... מרימים את השרתים על כסא? |
_________________ פרובוקטור מורשה ויחצ"ן אירועים פיקטיבים.
אני, ענק, יפה וחזק.
מיאו. |
|
|
 |
DARKES
שחקן מכור

|
פורסם:
רביעי נוב' 16, 2011 ב-19:36 |
 |
מזל טוב!! אני מאחל לאתר שיצטרפו עליו עוד הרבה גולשים (אבל גולשים ברמה לא ילדים כמו בFXP) |
_________________ ציטוטים נבחרים:
|
|
|
 |
Luigi
שחקן אלוף

|
פורסם:
רביעי נוב' 16, 2011 ב-21:32 |
 |
אם כבר, אני אכתוב קצת על זה
אני זוכר את זה שהאתר קם בסביבות נובמבר 2003 ובאותו הזמן ממש ממש פינטזתי על הגיימקיוב ולא היה פשוט להשיג אחד כזה (לא היתה תפוצה רחבה של חנויות משחקים בארץ חוץ ממדיה גיים ב2003 או 2004) והייתי כל יום מסתכל באינטרנט ויום אחד מצאתי איכשהו את האתר, קהילה בעברית! והכל.. ובאמת זה היה אחד הרגעים הכי מרגשים בשבילי לראות קהילה שלמה בשביל זה ואמרתי לעצמי שאירשם רק אחרי שאקבל את הגיימקיוב.. ובכן אחרי 3 חודשים אבא שלי חזר מארה"ב עם גיימקיוב והייתי כל כך מאושר! לא היה לי שנאי חשמלי אבל נרשמתי (התאריך הרשמה שיש לי בצד זה אותו התאריך שקיבלתי גיימקיוב )
הגיימקיוב, הקהילה גם זה מה שהפך אותי לגיימר סופית אחרי שהיה לי PS1 וPS2. לשמוע כל פעם את הצליל הקצבי כאשר מפעילים משחק. אין דבר יותר מרגש מזה לשחק פעם ראשונה נינטנדו על טלויזיה..
וכמובן לא הייתי מכיר בכלל את RE, אחח הימים האלו שהייתי משחק בRE1 המסורבל בטלויזיה בחושך בחורף (הייתי בן 13)
לסיכומו של דבר.. אני שמח שהיה לי את הקהילה לחלוק את האהבה לגיימקיוב ולנינטנדו.. בלי זה הייתי כבר פאנבוי של סוני או מיקרוסופט.. או בלי קונסולה בכלל..
היום אני בן 21, אני כבר לומד ואמנם כבר לא משחק כמו פעם.. אבל הגיימקיוב תמיד תיזכר אצלי כקונסולה הכי טובה (לא אכפת לי אם היו מעט משחקים) ורציתי להגיד תודה לכל מי שיצא לי לדבר איתו על הקונסולה(במיוחד ליניב) כי בלי זה הקונסולה לא היתה מחזיקה מעמד ואני מתגעגע להמון אנשים פה.. |
|
|
|
 |
Slim
מנהל אתר

|
פורסם:
חמישי נוב' 17, 2011 ב-10:38 |
 |
האמת היא שבמאי 2012 (עוד חצי שנה), גיימקיוב ישראל חוגג עשור!
וקצת לאחר מכן ביוני 2012, קונסולס חוגג שנתיים (מאז המעבר)
אתם מוזמנים להמשיך לחלוק חוויות זה עדיין נחמד  |
 |
liavcol
שחקן עם עתיד

|
פורסם:
ראשון דצמ' 11, 2011 ב-22:52 |
 |
את האמת אני חדש פה (שנה בסך הכל) אבל הכל התחיל כך:
בתור ילד בן 6 (אפילו פחות, היום אני בן 13) שרק ידע בקושי לכתוב אהבתי משחקים אבל לא הבנתי כלום וגם אני חיפשתי כל הזמן משחקים בעברית באינטרנט עד שיום אחד מצאתי את גיימקיוב ישראל. ישר אמרתי וואו, ראיתי אתר סגול ויפה שעל כל פינה רואים תמונות מדהימות של קירבי ומאריו והאתר הזה תמיד משך אותי, הבעיה היחידה הייתה שלא ממש ידעתי לקרוא ולקרוא את כל הכתבות באתר הייתה ממש טרחה בשבילי וגם לא ידעתי מה זה גיימקיוב בכלל למרות שהייתי רואה את המשחקים של זה שמשכו אותי במיוחד (תמיד אהבתי מאריו חח). היה לי רק סוני 2 כי זה היה בשבילי הדבר היחידי בעולם (תודות לישפאר שהיו מפרסמים את סוני בכל חור בארץ). אני גם זוכר שחבר שלי בא אליי ואמר לי:"יואו ליאב, ראיתי משחק מאריו מה זה יפה שהוא יכול ללכת שם לאן שהוא רוצה ויש לו רובה מים על הגב"(אתם בטוח יודעים על איזה משחק אני מדבר) ותמיד חיפשתי את זה לסוני 2 וזה אכל אותי שלא מצאתי.
לפני שנה, שאני כבר מבין במשחקים ועברתי בחיים שלי המון משחקים צרובים הייתי בדיוק באילת ובכל מקום ראיתי רק סוני 3 וווי כלום. ואז חיפשתי גיימקיוב ישראל והגעתי לאתר הזה והראשון שהכרתי היה איל ואז דיברתי עם יניב ושאלתי אותו שאלות על גיימקיוב ישראל והייתי מבלה שעות בצ'אט ולומד פה מאנשים ובאמת למדתי דברים חשובים והכי חשוב (שאני ייחב בגדול לאנשים פה) למדתי להעריך את המשחקים והפסקתי לצרוב ולהיות פרוץוהיום אני מנסה להשלים את כל המשחקים הצרובים ששיחקתי בהם אבל במקורי. |
|
|
|
 |
GolanBerlin
חבר צוות

|
פורסם:
שישי דצמ' 16, 2011 ב-13:43 |
 |
|
|
 |
lidor_Sa
שחקן גיבור

|
פורסם:
שישי דצמ' 16, 2011 ב-22:02 |
 |
חחח אני זוכר שהיה לי אימולטור לGBA עם משחקים של YUGI OH שבן דוד שלי התקין לי וחיפשתי עוד משחקים וכתבתי גיימבוי או נינטנדו בעברית והאתר עלה לי ונכנסתי להורדות וראיתי רק טפטים ואמרתי "פחחח מזה האתר הזה אפילו הורדות אין לו" ואז גיליתי את נפלאות הגיימקיוב, וחצי שנה לאחר מכן ניג'סתי להורים שיקנו לי לבר מצווה גיימקיוב (למרות ששנה+ לפני זה קנו לי PS2 וגם היה לי GBASP חחח), וזה היה 4 חודשים לפני השקת הWII והתבאסתי.
אבל השקעתי בו! קניתי שלט נוסף וכרטיס זכרון ועם הזמן SSBM וTP וקולוסיאום ואפילו מאריו קארט משומש (מתום הגנב).
ואז קניתי גם לפני שנתיים LDS בצרפת (אני חושב שממש בזמן השקת הDSi), כן אין לי מזל עם הקניות שלי, אני מתעורר מאוחר...
והיום אני כבר הבעלים הגאה של גיימקיוב לבן יד ראשונה, WII, דיאס לייט, ואפילו N64 שקניתי מבחור כאן מהפורום
בעוד חודשיים אני אהיה כאן 6 שנים, מילד בן 12 שהיה קונה 3 צרובים ב100 לPS2 לבחור בן 18 שמתחיל לגדל אוסף של מקוריים וקסטות מעלות אבק  |
 |
Meta Ridley
חבר צוות

|
פורסם:
שבת דצמ' 17, 2011 ב-17:36 |
 |
טוב כמו כל ישראלי,לא היה לי מושג מי אלה נינטנדו. אני זוכר אבל שראיתי סרטון וידאו של משחק בשם סוניק אדוונצ'ר 2, ורציתי אותו ממש כי אהבתי ממש את אחד, אבל לא היה לי דרך לשחק בו, וככה גיליתי שקיימת קונסולה בשם גיימקיוב. ואז באחד הימים שכתבתי בגוגל סוניק אדוונצ'ר 2 (בחייאת הייתי בן 10-12 אז..... אל תשפטו אותי) ומצאתי את הביקורת של דניאל למשחק, אבל אז התביישתי להירשם לפורום משומה.
ואז לבר מצווה שלי קיבלתי ווי וסוף סוף גיליתי את העולם של נינטנדו ולפני שנתיים נזכרתי בביקורות של דניאל והחלטתי לחפש את האתר מחדש ומצאתי אותו ונרשמתי לפה ואני מאוד מאושר להיות פה מאז.I LOVE THIS PLACE. |
 |
hcsp1
חבר צוות

|
פורסם:
שבת דצמ' 17, 2011 ב-17:57 |
 |
אני זוכר שראיתי פעם סדרה בערוץ הילדים בשם "סייברנט" שביקרה כל מיני משחקים והם תמיד הזכירו את האקס בוקס והגיימקיוב ולא היה לי מושג מה אלו הדברים האלה לעזאזל ואז מתישהו איכשהו עלה לי הרעיון לגגל את השמות ומצאתי את גיימקיוב ישראל והביקורות של דניאל(וגם כל שאר המבקרים... למרות שהוא היה המפורסם ביותר), אחרי כל אלה כל נושא הקונסולות נהייה ברור יותר ונכנסתי יותר לתחום.
היה לי משתמש פה האמת, אבל הייתי נוב באותה תקופה וגם אחרי כמה זמן התנתקתי ולא התחברתי שוב.
עברו להן כמה שנים והחלטתי לבדוק מה הולך באותו אתר נשכח ומצאתי שהוא עבר שינוי מרק נינטנדו לכל הקונסולות. אחרי שקראתי כל מיני נושאים פה וראיתי שאנשים מפותחים פה יותר מאתרים אחרים שבשמם לא אנקוב החלטתי להירשם שוב ואני מת על המקום הזה! ConSouls FTW!!! |
_________________ No Copyright Law In The Universe Is Going To Stop Me!!!
 |
|
|
 |
eyal708
שחקן מכור

|
פורסם:
שבת דצמ' 17, 2011 ב-18:49 |
 |
^^
אני זוכר את התכנית הזאת, ממש אהבתי אותה!
אני הצטרפתי לפני קצת יותר משנה, כשהיה לי רק wii. אני זכור שחיפשתי פורום שיש בו קהילה חייה של נינטנדו אחרי שהפורום wii בויגיימס מת ואז מצאתי את המקום הזה.
בהתחלה לא הצלחתי להירשם משום מה, אבל אחרי כמה זמן הצלחתי להצטרף ומאז אני פה ונהנה מזה
זה אחלה פורום, למרות שיש פה קהילה קטנה היא איכותית ונקווה שבעתיד הוא ימשיך להתפתח |
 |
megadeoxys
שחקן גיבור

|
פורסם:
שבת דצמ' 17, 2011 ב-19:42 |
 |
אני לא זוכר בוודאות, אבל נדמה לי שמצאתי את האתר הזה כשעשיתי תחקיר לגבי הDS, איפשהו בתיכון.
ונדמה לי שנעשיתי פעיל רק אחרי ויגיימס, כמה אנשים עברו לפה ובאתי. |
 |
DARKES
שחקן מכור

|
פורסם:
ראשון דצמ' 18, 2011 ב-15:02 |
 |
| hcsp1 כתב: |
| אני זוכר שראיתי פעם סדרה בערוץ הילדים בשם "סייברנט" שביקרה כל מיני משחקים והם תמיד הזכירו את האקס בוקס והגיימקיוב |
באמת? גם אני הייתי צופה בזה והיה נדיר מאוד שהם הציגו משחק של הקיוב הם יותר התמקדו באקסבוקס ובPS. ואם הם היו מביאים כבר משחק לקיוב אז זה היה איזה ספינאוף (ככה אומרים לא?) של מריו כמו מריו פארטי/מריו קארט. זו הסיבה שלא אהבתי את התוכנית הזו. |
_________________ ציטוטים נבחרים:
|
|
|
 |
MARIO
שחקן על

|
פורסם:
ראשון דצמ' 18, 2011 ב-17:02 |
 |
אני נמצא פה עוד מהימים של גיימקיוב ישראל משנת 2002. אני לא בדיוק זוכר איך הגעתי לכאן. אבל אני יודע שהפורום שופץ כבר פעם אחת, נראה לי שרק אני ודניאל (Bladeblur) הם היחידים שנשארו מאז ימי השיפוץ. |
|
|
|
 |
hcsp1
חבר צוות

|
פורסם:
ראשון דצמ' 18, 2011 ב-19:18 |
 |
| DARKES כתב: |
| hcsp1 כתב: |
| אני זוכר שראיתי פעם סדרה בערוץ הילדים בשם "סייברנט" שביקרה כל מיני משחקים והם תמיד הזכירו את האקס בוקס והגיימקיוב |
באמת? גם אני הייתי צופה בזה והיה נדיר מאוד שהם הציגו משחק של הקיוב הם יותר התמקדו באקסבוקס ובPS. ואם הם היו מביאים כבר משחק לקיוב אז זה היה איזה ספינאוף (ככה אומרים לא?) של מריו כמו מריו פארטי/מריו קארט. זו הסיבה שלא אהבתי את התוכנית הזו. |
לא התכוונתי רק לבלעדיים, הם עשו גם משחקי מולטי פלטפורם אז הם הזכירו את הקיוב... |
_________________ No Copyright Law In The Universe Is Going To Stop Me!!!
 |
|
|
 |
|
|
|
|