הדף נטען.. המתן בבקשה!

הדף עדיין לא מופיע? לחץ כאן

אינדקס הפורומים של ConSouls
!בדקו איך אתם יכולים לתרום לאתר
 חזרה לאתר  •  אינדקס הפורום  •  צ'אט  •  שאלות נפוצות FAQ  •   חיפוש בפורום  •  רשימת חברים  •  קבוצות משתמשים   •  הרשמה  •  פרופיל  •  התחבר כדי לבדוק הודעות פרטיות  •  התחבר
 ערוץ משחקים ישן צפה בנושא הבא
צפה בנושא הקודם

פורום זה נעול, אתה לא יכול לפרסם, להגיב או לערוך נושאיםנושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב
מחבר הודעה
liavcol
שחקן עם עתיד
שחקן עם עתיד

הודעהפורסם: שבת דצמ' 17, 2011 ב-14:12 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

אני לא יודע אם מישהו מכם ראה אותו פעם אבל אני הייתי מעביר שעות בצפייה בערוץ הזה. כל התוכניות היו קשורות למשחקים ואני יודע רק שקראו לו משהו כמו גיים וואן והוא שודר ביס בערוץ 26 לפני שהיה את אגו.
אם מישהו יודע על מה אני מדבר בבקשה שיכתוב את השם של הערוץ אם הוא יודע ואולי אפילו איפה אני יכול לצפות בו אם הוא עדיין משודר(אני כמעט בטוח שכן כי מי לא ירצה כזה ערוץ בטלוויזיה)
hcsp1
חבר צוות
חבר צוות

הודעהפורסם: שבת דצמ' 17, 2011 ב-14:22 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

וואי אני זוכר את הערוץ הזה! הייתי מעביר עליו שעות שלמות! אכן שמו היה GAME ONE ובארה"ב הוא היה ידוע כG4 והוא עדיין ממשיך שם.

הערוץ כבר לא משודר בארץ(לצערי) וגם התוכניות ממנו שעברו לערוץ אגו כבר לא משודרות שם. אני כן יודע שבאתר התוכנית X-PLAY יש את כל הביקורות שלהם עד היום ומצאתי כמה פרקים של התוכנית "יום הדין" ביוטיוב.

היו גם כמה תוכניות ישראליות בערוץ שהיו דווקא נחמדות(פרט לסדרה "גיימפליי" שהם תמיד היו גולשים לכל מיני נושאים שלא קשורים בעליל למשחק שהופיע, אבל עדיין זה היה חביב +). צריך להחזיר את זה באמת זה היה אחלה ערוץ Smile

Image
liavcol
שחקן עם עתיד
שחקן עם עתיד

הודעהפורסם: שבת דצמ' 17, 2011 ב-14:27 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

זה באמת היה ערוץ טוב אני זוכר את הביקורות שלהם למלא משחקים זה היה תמיד משודר בלילה והיה מעביר לי זמן כשלא הצלחתי להירדם
Slim
מנהל אתר
מנהל אתר

הודעהפורסם: שבת דצמ' 17, 2011 ב-14:32 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

נכון! היה ערוץ נחמד בהחלט Smile

הלוגו:

Image

שחקן עם עתיד
שחקן עם עתיד

הודעהפורסם: שבת דצמ' 17, 2011 ב-19:56 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

וואו אחרי כל השנים האלו שחיפשתי אותו מאז שהוא נעלם, אני לא מאמין שרק עכשיו ניזכרתי לשאול פה על הערוץ.
דרך אגב אני נכנסתי ואני מאוד ממליץ על אתר הערוץ בארה"ב G4TV.COM, יש שם מלא תוכניות טובות לצפייה עם דברים חדשים בכל פעם
Meta Ridley
חבר צוות
חבר צוות

הודעהפורסם: ראשון דצמ' 18, 2011 ב-07:04 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

Slim כתב:
נכון! היה ערוץ נחמד בהחלט Smile

הלוגו:

Image

UGHHHHHHHHHHHHHH הנה הסיבה שאני שונא את יס עד היום. כל ערוץ היה חייב להיקרא אפיק מספרמסויים. אתם יודעים כמה בדיחות היו עלי בגלל החרא הזה?

בכל מקרה אין לי דעה על הערוץ הזה אבל כילד אם הייתה סדרה שאהבתי ממש זאת סייברנט. הסדרה שבזכותה גיליתי הרבה יהלומים כמו סוניק הירוס,סליי,ראצ'אט ועוד. אני באמת מתגעגע לסדרה האדירה הזאת. הייתי משחק את עצמי חולה רק כדי לראות אותה (כי היא תמיד שודרה ב9 בבוקר והייתי מתחיל ב8)

שחקן עם עתיד

הודעהפורסם: ראשון דצמ' 18, 2011 ב-13:52 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

אני גיליתי את סוניק זלדה מריו קירבי ועוד רבים מהערוץ המופלא הזה
הצג הודעות מלפני:      
פורום זה נעול, אתה לא יכול לפרסם, להגיב או לערוך נושאיםנושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב

קפוץ אל:   

צפה בנושא הבא
צפה בנושא הקודם
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה