| מחבר |
הודעה |
biggoron
חבר צוות

|
פורסם:
שבת דצמ' 24, 2011 ב-13:01 |
 |
בעוד שבוע בלבד החודש ישתנה ואיתו גם שנה חדשה תיכנס.
שנה של משחקים מבטיחים, קונסולות חדשות ותערוכת E3 באמצע.
בואו ספרו מה אתם שיחקתם השנה ואיזה משחק הכי אהבתם ב-2011 ולמה אתם הכי מצפים ב-2012.
 |
_________________ מדריך ה- Wii השלם שלי.
הכל על חיבור לרשת, מוצרים נלווים ומכס.
http://www.consouls.com/forum/viewtopic.php?t=5186 |
|
|
 |
Meta Ridley
חבר צוות

|
פורסם:
שבת דצמ' 24, 2011 ב-13:18 |
 |
2011 בכללי הייתה אחלה שנה לגיימינג לדעתי. בערך באותה רמה כמו 2010.
במובן של הווי כואב לי להגיד שבקושי יש משהו מעניין.המשחקים המעניינים היחידים שיצאו לקונסולה לדעתי השנה אלה קירבי וזלדה (שלצערי עדיין לא יצא לי לשחק בשניהם).
המנצחת הגדולה לדעתי של השנה היא סוני. כל המשחקים הגדולים שלה (למעט GOW אבל גם הוא קיבל משחק במובן מסויים) קיבלו משחק חדש.
שלושת משחקי השנה שלי הם:
3.מורטל קומבאט-משחק מכות מדהים וזורם והייתה לי הנאה ענקית איתו ואני ממליץ עליו לכולם.
2.סוניק ג'נריישנס-כן בגלל שאני פאנבוי של הקיפוד אבל מאוד נהנתי מהמשחק וזאת הייתה חוויה מעולה בשבילי.
1.באטמן ארקהם סיטי-שיפור ענקי מהמשחק הקודם. פשוט משחק חובה. |
 |
megadeoxys
שחקן גיבור

|
פורסם:
שבת דצמ' 24, 2011 ב-13:31 |
 |
הייתה אחלה שנה,
ויש לזה סיבה אחת
FUCKING SKYRIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM |
 |
liavcol
שחקן עם עתיד

|
פורסם:
שבת דצמ' 24, 2011 ב-13:44 |
 |
לדעתי הייתה שנה מאוד טובה.
יצאו המון משחקים חדשים וטובים + קונסולה חדשה ומרעננת שאני צופה לה עתיד גדול... |
|
|
|
 |
eyal708
שחקן מכור

|
פורסם:
שבת דצמ' 24, 2011 ב-13:49 |
 |
זאת באמת הייתה שנה מעולה, גם בשבילי המנצחת היא סוני.
נהניתי במיוחד מהמשחקים:
mortal kombat- המשחק הראשון שקניתי בסדרה, משחק מאוד זורם וטוב למולטי.
באטמן ארקהם סיטי- כמו שאפיק אמר בערך- כמו המשחק הראשון והמעולה רק גדול יותר, באמת משחק מדהים(גם משחק השנה שלי).
אינפמוס 2- אחלה משחק המשך, עם המון שיפורים והוא גם די מקורי.
ריימן אורג'ינס- אין לי את המשחק המלא אבל רק לפי הדמו אני יודע שהוא מדהים.
וקצת אכזבה:
אנצ'רטד 3- עוד לא קיבלתי אותו, אבל לפי מה שראיתי אצל חברים הוא טוב מאוד, אבל איכשהו לא מה שחשבתי שהוא יהיה- יותר מדי שינויים מיותרים.
בסך הכל שנה מעולה- מצדי שלא יצאו משחקים בכלל ב2012 כי יש לי מלא מה להשלים מהשנה... |
 |
SexyPenguin
שחקן מתקדם

|
פורסם:
שבת דצמ' 24, 2011 ב-15:19 |
 |
2011 הייתה אחלה שנה בגיימינג. שיחקתי בכל כך הרבה משחקים, קניתי פס3 ו3DS, ונהניתי מכל רגע בה בכל הקשור לגיימינג.
ההיילייט של השנה לדעתי הוא ה3DS, שלמרות הלאנץ' הדי חלש של הקונסולה אני עדיין מאוד אוהב אותה ולא מתחרט לרגע שקניתי אותה ברגע שהיא יצאה.
חוץ מזה יצאו משחקים מקסימים השנה שיצא לי לשחק בהם - ארקהם סיטי, אינפמוס2, פורטל2, ריימן אוריג'ינס, פאקינג מאס אפקט 2, סקייוורד סורד, SM3DL ועוד כל כך הרבה משחקים אחרים שלא עולים לי לראש.
אפילו שיש לי עוד הרבה להשלים מהשנה הזאת, אני בטוח ש2012 אפילו תהיה יותר טובה. |

נערך לאחרונה על-ידי SexyPenguin בתאריך שבת דצמ' 24, 2011 ב-17:43, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|
 |
hcsp1
חבר צוות

|
פורסם:
שבת דצמ' 24, 2011 ב-16:33 |
 |
2011 הייתה אחלה של שנה לגיימינג והיו הרבה מאוד מעלות... הנה הסיכום שלי על המשחקים ששיחקתי השנה לפי הסדר בערך:
מוב הירוס - חיכיתי שנים שמשחק כזה יווצר ולמרות שהוא לא היה מה שציפיתי הוא עדיין היה כיף ואני שמח שיש לי אותו
בחזרה לעתיד המשחק - למרות שהפרק הראשון יצא ב2010 השאר יצא השנה וגם שיחקתי רק השנה אז כן, לא יצירת מופת אבל בהחלט עושה צדק לסדרת הסרטים המעולה והעלילה גאונית פשוט.
גוד אוף וור אוריג'נס קולקשין - אין לי PSP אז האוסף הזה בא לי בטוב, המשחקים הם גוד אוף וור וזה מצויין!
אנצ'רטד 3 - וואו! ללא ספק אחת החוויות של הפאקינג שנה! כמה סצנות שלא ראיתי מעולם במשחק ולא יודע אם אראה בקרוב, כל מילה נוספת מיותרת.
סוניק ג'נריישנס - אני פאנבויי סוניק ואתם יודעים את זה ואני יודע שזה משחק שולט! כיף בטירוף וממכר! ככה חוגגים יומולדת 20 למותג!
ריימן אוריג'נס - אני פאנבויי ריימן כמו שאני פאנבויי סוניק וחיכיתי 8 שנים שנגמרו והן השתלמו! המשחק הזה כזה אדיר! אין לי מילים לתאר אותו! פשוט חובה לאוהבי פלטפורמה!
וזו השנה שהייתה! ציפיות שלי לשנה הבאה? סליי 4 וסוניק 4 פרק 2. |
_________________ No Copyright Law In The Universe Is Going To Stop Me!!!
 |
|
|
 |
liavcol
שחקן עם עתיד

|
פורסם:
שבת דצמ' 24, 2011 ב-19:56 |
 |
מוזר ששכחתי לציין זאת- ציפיות שלי לשנה הבאה:
כמובן הWII U וקו השקה טוב יותר של משחקים + עוד משחקים מעולים ל3DS ובעיקר להורדה דרך הESHOP |
|
|
|
 |
Meta Ridley
חבר צוות

|
פורסם:
שבת דצמ' 24, 2011 ב-20:04 |
 |
בשבילך אני מקווה שב2012 תתחיל לקנות דברים לא רק של נינטנדו. אני תמיד מצאתי את זה מפגר להגביל את עצמך רק לחברה אחת. |
 |
WHAT345
שחקן מתחיל

|
פורסם:
שבת דצמ' 24, 2011 ב-20:26 |
 |
PORTAL 2
למה? כי פורטל הראשון היה אדיר וזה אפילו יותר. עקומת הקושי פה נכונה בניגוד לראשון, וחוץ מזה האלמנטים החדשים
(הג'לים) מוסיפים מלא למשחקיות. לא באתי ליותר מידי ציפיות לעלילה אבל דווקא היה חמוד, ובעיקר משעשע  |
 |
liavcol
שחקן עם עתיד

|
פורסם:
שבת דצמ' 24, 2011 ב-21:19 |
 |
| Meta Ridley כתב: |
| בשבילך אני מקווה שב2012 תתחיל לקנות דברים לא רק של נינטנדו. אני תמיד מצאתי את זה מפגר להגביל את עצמך רק לחברה אחת. |
תודה על הדאגה אבל לא תודה.... זה לא יקרה בחיים XD אני נשאר נאמן לנינטנדו |
|
|
|
 |
Yanivle
שחקן גיבור

|
פורסם:
שבת דצמ' 24, 2011 ב-23:05 |
 |
2012 - Mass Effect 3, חודש הבא אפשר להשתמש בקוד שקיבלנו מBF3
ובעקרון למרות שזה לא נראה באופק, אני מקווה שיצא משחק Banjo-Kazooie נוסף לאקסבוקס. הקודם היה ממש מהנה  |
|
|
|
 |
Yaniryb
אחראי פורום

|
פורסם:
ראשון דצמ' 25, 2011 ב-07:27 |
 |
השנה הזו הייתה שנה מעולה המון משחקים ואם אני ירשום פה זה יקח שעות.
אבל כרגע מחכה כמו יניב לME3. |
_________________ תקשיב אני יקטר כאן כמה שבא לי וגם אם בע לי אני יכתוב בשגיות קתיב יש לכ בהיה עם זא?! אם מישהו כאן אכי אוהב את ריימן זה אני ויש לי סכות להגיד כאן מה שבע לי! אז SUPER טמבל תקשיב אני היה מופתה אם יש לך חברים ביכלל אם כל הערות המצבנות שלך סתום! כבר
Wise man once said, put your brain in gear before activating your fingers! Be smart! |
|
|
 |
Meta Ridley
חבר צוות

|
פורסם:
ראשון דצמ' 25, 2011 ב-12:44 |
 |
אני מחכה כמובן לסליי 4 שחיכיתי לו הרבה זמן, לראות כמה משחקים של הוויו (מטרויד בבקשה נינטנדו) ואת הנייחת החדשה של סוני. |
 |
lidor_Sa
שחקן גיבור

|
פורסם:
שני דצמ' 26, 2011 ב-00:14 |
 |
כל כמה זמן אני כמו "מואס" בגיימינג ולא משחק בכלום...
מקווה שב2012 תבוא לי עבודה מבסוטה שיהיה לי עודף לאיזה PS3 למה נמאס לי מהWII שגם ככה לא מריץ שום משחק. |
 |
|
|
|
|