| מחבר |
הודעה |
GolanBerlin
חבר צוות

|
פורסם:
שבת מרץ 31, 2012 ב-21:29 |
 |
ה-PlayStation 4 מתקרב, או כך לפחות משתמע מכל השמועות שרצות באתר Kotaku. הקונסולה החדשה הנ"ל תהיה חזקה יותר באופן משמעותי מכל הקונסולות הנוכחיות, ושם הקוד שלה הוא "אורביס". בקוטאקו מציינים שהם לא יכולים לחשוף את מקורות המידע שלהם, אך לא שוכחים לספר לנו שאותו מקור ידוע כמקור אמין, מכיוון שהלה הדליף בעבר פרטים שהתבררו כנכונים. מערכת ConSouls מביאה לכם את כל הפרטים.
הפרטים המלאים נמצאים בכתבה שהעליתי לאתר. |
|
|
|
 |
Yaniryb
אחראי פורום

|
פורסם:
ראשון אפר' 01, 2012 ב-11:28 |
 |
שמועה או לא שמועה PS4 , אורביס או הקופסא השחורה הענקית מפוצצת הטכנולגיה הבאה של סוני עומדת לצאת זה ברור וזה רק ענין של זמן.
המכשיר יצא בשנתיים שלוש הקרובות כי המכשרים שברשותנו מיושנים מאוד והגיע הזמן לעבור הלאה.
לטעמי לפחות זה בזבוז של זמן להתעסק בשמועות, בואו נהיה בטוחים במשהוא אחד לקראת E3 הזה אנחנו נשמע מליון שמועות שאומרות שיצא מכשיר ולא יגידו על PS4 כלום בE3 הקרוב אפילו לא מילה אחת.
בגדול השנה שאני מהמר שהמכשיר יצא זה סוף 2013 תחילת 2014. |
_________________ תקשיב אני יקטר כאן כמה שבא לי וגם אם בע לי אני יכתוב בשגיות קתיב יש לכ בהיה עם זא?! אם מישהו כאן אכי אוהב את ריימן זה אני ויש לי סכות להגיד כאן מה שבע לי! אז SUPER טמבל תקשיב אני היה מופתה אם יש לך חברים ביכלל אם כל הערות המצבנות שלך סתום! כבר
Wise man once said, put your brain in gear before activating your fingers! Be smart! |
|
|
 |
megadeoxys
שחקן גיבור

|
פורסם:
ראשון אפר' 01, 2012 ב-18:45 |
 |
לא מבין למה אומרים שהקונסולות מיושנות, לא יוצא למחשב דברים עם גרפיקה יותר טובה
אולי מעט וגם זה בדוחק |
 |
Yaniryb
אחראי פורום

|
פורסם:
ראשון אפר' 01, 2012 ב-19:51 |
 |
כי המפתחים לא משפרים תקיים המחשב מזמן עקף תקונסולות בהמון הסיבה העיקרית שהמפתחים קודם מפתחים לXBOX 360 ואחרי זה לשאר המכשירים ויוצא מצב ששחקני המחשב נדפקים.
תסתכל על הדור הקודם מגה, עד שדור הקודם לא נגמר לא הייה שיפור גרפי אבל מה פתאום בשנה שיצאו הXBOX 360 והPS3 הייתה פריצת דרך גרפית? לא ניראה לי.
וזה לא הפעם הראשונה. |
_________________ תקשיב אני יקטר כאן כמה שבא לי וגם אם בע לי אני יכתוב בשגיות קתיב יש לכ בהיה עם זא?! אם מישהו כאן אכי אוהב את ריימן זה אני ויש לי סכות להגיד כאן מה שבע לי! אז SUPER טמבל תקשיב אני היה מופתה אם יש לך חברים ביכלל אם כל הערות המצבנות שלך סתום! כבר
Wise man once said, put your brain in gear before activating your fingers! Be smart! |
|
|
 |
Yanivle
שחקן גיבור

|
פורסם:
ראשון אפר' 01, 2012 ב-22:29 |
 |
נהפוכהו- היחידים שסובלים מהחומרה הנמוכה של הקונסולות הם בעלי הקונסולות עצמם.
אסביר: משחקים מראש מפותחים להרצה בצורה טבעית ברזולוצית full hd, עם טקסטורות ברמה גבוהה, עם אנטיאליאסינג גבוהה והצללה- במחשב!
עם זאת, ישנן 2 גופות לגרור שנקראות הPS3 וה360, ששוק השחקנים שם הוא עצום.
מפתחות המשחקים מוציאות גרסאות חלשות לקונסולות, בעוד למחשב הכל תלוי במערכת. למה? כי זה רווחי. יש המון שחקנים, וזה המון כסף..
במידה ויש לך מערכת בינונית, איכות צפיה תהיה ניכרת לטובת המחשב.
אם היא טובה- המכשירים יעלו אבק בבית ויופעלו רק למשחקים בלעדיים (מה שקורה
אצלי בבית, יש לי גם 360 וגם PS3)
סה"כ זה הכל עניין של כסף-
הכסף שהמפתחת עושה על בעלי הקונסולות כשהיא מתאימה משחק חדש לחומרה
חלשה
הרצאתי הבאה תהיה על מדוע מחירי משחקי קונסולה עולים בצורה ניכרת על משחקי מחשב XD |
|
|
|
 |
shgadlic
אחראי פורום

|
פורסם:
שני אפר' 02, 2012 ב-09:19 |
 |
זה השמחק מפותח על מחשב זה לא משנה את העובדה המצערת שהפיתוח במקבית משחקי המולי-פלטפורם מכוון קודם לבעלי הקונסולות, אם זה הPS3 או ה360.
זאת הסיבה שפורטים למחשב הם באמת רק פורטים ונראים לייק שיט - יותר טוב מגרסאות הקונסולות ברוב המקרים אך לא מנצלים את היכולת של הPC באמת.
ראה ערך BF3 שפותח למחשב כפלטפורמה הראשית, רואים את ההבדלים העצומים בין גרסה זו לגרסאות הקונסולה.
תמיד הקונסולות יהיו בנחיתות מול הPC עקב שתי סיבות עיקריות:
1. המחשב הוא מודולרי ובעל יכולות שדרוג חומרה - לא כמו הקונסלות שבתכלס זה הרעיון המרכזי שלהם - וכן ניתן להתקדם חומרתי מהר יותר ובקלות יותר.
2. בכדי לשמור על מחיר נמוך - באופן יחסי - ישצורך בחומר מיושנת יותר.
בכל מקרה אני חושב שפיתוח משחקי מולטי-פלטפורם צריכים להיות כמו למחשב כפלטפורמה ראשית, הורדת רמת פירוט אפשרית יותר מאשר העלתה לאחר מכן.
אמנם אני קודם כל גיימר PC אך ברשותי גם PS3 ו-WII. |
|
 |
Yanivle
שחקן גיבור

|
פורסם:
שני אפר' 02, 2012 ב-09:57 |
 |
אפילו המפתח מצביע שהמשחקים שלו מיועדים למחשב:
טרילר של משחק מוצג באיכותו המלאה, לדוגמה סוניק ג'נרישנס, בפול HD ועם
טקסטורות מלאות, אנטיאליאסינג מלא, 60FPS וכו'..
בפועל, המשחק הזה שיועד לקונסולות כלל אינו דומה לטריילר, שכן הוא רץ על רזולוציה
נמוכה יותר, אנטיאליאסנג נמוך, טקסטורות מינימליות ולא עובר את ה30FPS.
על המחשב הבינוני, הוא יהיה כמעט וזהה להגדרות של הטריילר.
ההסקה היא פשוטה: למרות שהמחשב הוא איננו המכשיר שאליו יועד המשחק הזה,
רק דרכו תחווה את המשחק בצורה שבה הוא נועד לה, לזאת מתכוון המפתח. |
|
|
|
 |
GolanBerlin
חבר צוות

|
פורסם:
חמישי יונ' 07, 2012 ב-00:15 |
 |
ג'ק טרטון, מנכ"ל סוני, נשאל ב-E3 על התוכניות שלהם לקונסולה נייחת עתידית.
| ג'ק טרטון כתב: |
We've never been first. We've never been cheapest. It's about being the best. If you can build a better machine, and it's going to come out a little bit later, that's better than rushing something to market that's going to run out of gas for the long term.
Ideally, in a perfect world, you want the best machine that ships first, that's cheapest. But the number one goal is to be the best machine, and that's what we're always focused on. |
מה דעתכם? |
|
|
|
 |
hcsp1
חבר צוות

|
פורסם:
חמישי יונ' 07, 2012 ב-07:09 |
 |
אני מסכים עם כל מילה שלו.
שייקחו את הזמן שלהם ויגבו על זה כמה שהם רוצים(אבל לא יותר מדיי), העיקר שנקבל אחלה מכשיר שיחזיק הרבה זמן. זוכרים את הווי כשהוא יצא? הכי זול ויצא שני אם אני זוכר נכון ובסוף הוא האחד שמת הכי מהר(נינטנדו עצמה דיי הספידה אותו השנה בE3) בעוד שהפס3 וה360 עדיין רצים לעוד שנה - שנתיים ככל הנראה. |
_________________ No Copyright Law In The Universe Is Going To Stop Me!!!
 |
|
|
 |
shgadlic
אחראי פורום

|
פורסם:
חמישי יונ' 07, 2012 ב-12:00 |
 |
לא בעל השוואה, ההבדל בין המחירים של הWII ל360 והPS3 היו גבוהיים בהרבה.
בהתחשב שהWII עבר על חומר מיושנת בהרבה משל המתחרות שלה היא הצליחה לשרוד הרבה יותר ממה שחשבו.
אני לא מסכים טרנטון בנושא. כן שאיפה להוציא חומרה טובה זה אחלה אבל להוציא קונסולה טובה אינה בהכרח אומר שצריך חומרה טובה. הניסון של סוני עם הPS3 הוכיחו זאת.
צריך איזון ולסוני אין את זה. |
|
 |
|
|
|
|