|
|
|
| מחבר |
הודעה |
shgadlic
אחראי פורום

|
פורסם:
שלישי אפר' 24, 2012 ב-10:25 |
 |
אני בטוח שליניב יש הרבה ברשימת הטו דו ליסט שלו, אבל עוד רעיון לשיפור קל בנוגע לאינטגרציה של האתר לפורום.
תמיד הרגיש לי שהפורום והאתר הינן ישויות נפרדות. נכון יש טיקר מתחלף של כתבות באתר אבל רוב האקשן נמצא בפורום עצמו.
אז חשבתי לעצמי, מכוון שבכתבות שאנחנו מפרסמים באתר יש תיבת טוקבק יעודית לכתבה, למה לא נאחד בניהם - אם זה אכן אפשרי טכנלוגית.
הכוונה היא שמכוון שכל כתבה מתפרסמת כחלק מתת-קטגוריה באתר אפשר לשייך אותה גם לפורום מתאים, כך שכתבה שמתפרסת באתר יפתח לה ת'רד אוטומטי בפורום - אם זה אכן אפשרי או שגותב הבקשה יפתח ת'רד כזה ידנית - אך התגובות לכתבה יפורסמו גם בפורום עצמו.
ראיתי כבר מקומות שעושים ככה, לצערי לא זוכר עם זה היה פורום על בסיס PHP או שזה היה BB. אפשר לבדוק זאת אני מניח. |
|
 |
Slim
מנהל אתר

|
פורסם:
שלישי אפר' 24, 2012 ב-10:49 |
 |
תודה על ההצעה, הכל אפשרי בעקרון אבל זה לא דבר ממש קל להכין, בגרסאות הישנות של גיימקיוב ישראל באמת הייתי פותח
דיון בפורום לכל ידיעה אבל באמת שאין צורך בזה עכשיו, מערכת התגובות באתר נוחה, קלה ומעולה, עבדתי עליה הרבה בזמנו
אך בהחלט אפשר וצריך לעודד יותר משתמשים להשתמש בה ולהגיב לידיעות, כתבות וביקורות שאנחנו מפרסמים
זה גם חלק מהאתר הכולל שלנו וככל שיש יותר פעילות בין אם בפורום ובין אם באתר - זה רק עוזר לנו להתקדם ולהתפתח,
למען האמת אני מקווה שמערכת הפרופילים החדשה שאני עובד עליה לאתר תעזור מאוד לעודד את העניין
ובאמת אפשר לחשוב על דרכים להוסיף/לשפר את האינטגרציה של האתר והפורום יחד, יש גם רעיונות נוספים כאלו גם כן ברשימה
של דברים לעשות  |
 |
|
|
|
|
|
צפה בנושא הבא
צפה בנושא הקודם
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
|