| מחבר |
הודעה |
Anbu
שחקן גיבור

|
פורסם:
רביעי מאי 09, 2012 ב-08:18 |
 |
מישהו מגיע לאחד מהאירועי השקה בארץ?
אני אהיה בסניף של אינג'ויסטיק בראשון כנראה =P
ואחרי זה אולי אני אקפוץ להגיד לאלעד שלום במדיה גיים
רשימת Battletags של הפורום:
תום (אני): Kai7os#2225
יניר: Yanir#2289 |

נערך לאחרונה על-ידי Anbu בתאריך חמישי מאי 17, 2012 ב-09:04, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|
 |
Slim
מנהל אתר

|
פורסם:
רביעי מאי 09, 2012 ב-09:21 |
 |
מה הולך להיות? האמת אני חושב שאני אחכה עם הרכישה כי כרגיל אין הרבה זמן לשחק ועוד בקלוג של המון משחקים  |
 |
Anbu
שחקן גיבור

|
פורסם:
רביעי מאי 09, 2012 ב-19:53 |
 |
| Slim כתב: |
מה הולך להיות? האמת אני חושב שאני אחכה עם הרכישה כי כרגיל אין הרבה זמן לשחק ועוד בקלוג של המון משחקים  |
האמת שעכשיו מסתבר שאני לא אוכל להגיע לשם =\
אבל לפי מה שהבנתי יחלקו חולצות וכאלה ואת המשחק מין הסתם וזהו פחות או יותר חח |

|
|
|
 |
Yaniryb
אחראי פורום

|
פורסם:
חמישי מאי 10, 2012 ב-08:51 |
 |
חשבתי ללכת להשקה שלו בקריון אבל בגלל מחסור בזמן ומזומנים אני יוותר וכניראה יקנה את זה שהמחיר ירד ל120 150 ככה. |
_________________ תקשיב אני יקטר כאן כמה שבא לי וגם אם בע לי אני יכתוב בשגיות קתיב יש לכ בהיה עם זא?! אם מישהו כאן אכי אוהב את ריימן זה אני ויש לי סכות להגיד כאן מה שבע לי! אז SUPER טמבל תקשיב אני היה מופתה אם יש לך חברים ביכלל אם כל הערות המצבנות שלך סתום! כבר
Wise man once said, put your brain in gear before activating your fingers! Be smart! |
|
|
 |
DARKES
שחקן מכור

|
פורסם:
שלישי מאי 15, 2012 ב-12:07 |
 |
נו אז מישו היה אתמול באחת ההשקות וקנה את המשחק?
איך ההתרשמות ממנו? |
_________________ ציטוטים נבחרים:
|
|
|
 |
Yaniryb
אחראי פורום

|
פורסם:
שלישי מאי 15, 2012 ב-12:53 |
 |
בסוף אני שיחקתי חלק מהשלב הראשון הייה מעולה משחק ממכר.
לגבי ההשקה הייו איזה 50 אנשים, אז חבר שלי הכניס אותי לפני קיבלתי חולצה ומשחק לפני כולם |
_________________ תקשיב אני יקטר כאן כמה שבא לי וגם אם בע לי אני יכתוב בשגיות קתיב יש לכ בהיה עם זא?! אם מישהו כאן אכי אוהב את ריימן זה אני ויש לי סכות להגיד כאן מה שבע לי! אז SUPER טמבל תקשיב אני היה מופתה אם יש לך חברים ביכלל אם כל הערות המצבנות שלך סתום! כבר
Wise man once said, put your brain in gear before activating your fingers! Be smart! |
|
|
 |
DARKES
שחקן מכור

|
פורסם:
שלישי מאי 15, 2012 ב-13:11 |
 |
באיזה מההשקות היית? שמעתי שמדיה גיים חילקו הכי הרבה שטויות למי שקנה את המשחק.
איך הוא בהשוואה לדיאבלו 2?
המערכת של הסקילים עובדת טוב או שהיא מאכזבת? אני דיי התאכזבתי ששמעתי על זה כי אני חושב שעיף מערכת כמו במשחק הקודם שמשקיעים את הסקילים וככה כדי לפתח דמות חזקה צריך להתמקד ב1-2 ענפים של סקילים. ככה זה מעריך את החיי משחק כי ברגע שפיתחת נכון דמות לא כיסית את כל הסקילים שלה.
איך השלל והחפצים בנתיים? יש מגוון רחב של חפצים ונשקים כמו ב2?
אגב איזה דמות פתחת? |
_________________ ציטוטים נבחרים:
|
|
|
 |
Yanivle
שחקן גיבור

|
פורסם:
שלישי מאי 15, 2012 ב-14:07 |
 |
מתקין אותו עכשיו  |
|
|
|
 |
Yaniryb
אחראי פורום

|
פורסם:
שלישי מאי 15, 2012 ב-20:53 |
 |
אני חייב להוציא משהוא קודם כל, הדבר היחיד שמבחינתי רע זה שמההשקה עד עכשיו יש בעיות התחברות שרתים עמוסים וכו' שנובעים מכך שבליזארד כניראה לא הייתה מוכנה להשקה עולמית.
מעבר לזה אין לי משהוא רע לומר על המשחק הוא פשוט נוסטלגיה לכל מי שנהנה מהזאנר הזה בתור ילד.
לגבי השאלה אם צריך להתרכז בסקיל מסוים לפחות עד עכשיו ממה שזה ניראה ככול לא משנה מה תעשה אתה תפתח את כל הסקילים כי אין עץ סקילים אלא פשוט ברמה X יש לך תכוח הזה והזה וברמה 22 יש ככה וככה סקילים ככה שבגדול מבחינת הגיון פה לכל שחקן הוא אין סופי.
עד עכשיו החפצים די חוזרים על עצמם ובצורה איטית משיגים חפצים חזקים יותר, ולא חייבים להרוג בוסים אמתניים כידי למצוא את אותם חפצים או לחפש בתיבות במקומות נסתרים, את רוב החפצים הטובים מצאתי מהריגה של מפלצות על הדרך.
מעבר לזה המשחק מומלץ מאוד |
|
|
 |
Anbu
שחקן גיבור

|
פורסם:
רביעי מאי 16, 2012 ב-08:19 |
 |
חבר'ה תרשמו את הBattletag שלכם כדי שנוכל לשחק ביחד =P |

|
|
|
 |
Yaniryb
אחראי פורום

|
פורסם:
רביעי מאי 16, 2012 ב-09:54 |
 |
הנה הוא
BattleTag®
Yanir#2289 |
|
|
 |
GolanBerlin
חבר צוות

|
פורסם:
רביעי מאי 16, 2012 ב-19:00 |
 |
נראה שהמשחק הזה עושה פלאים... הייתי במדיה גיים, ואלעד סיפר לי שממש אוהבים את זה.
קיצר, איך הביקורות? |
|
|
|
 |
Yaniryb
אחראי פורום

|
פורסם:
רביעי מאי 16, 2012 ב-21:15 |
 |
אין אף אחד לא יכל הייה לבדוק תמשחק ועם המלא באגים שהיו מאז ההשקה הביקורת תהיה כניראה בימים הקרובים.
בגדול לטעמי אם אתה אוהב את הזאנר זה משחק בטוח בשבילך אין יותר טוב מזה. |
|
|
 |
GolanBerlin
חבר צוות

|
פורסם:
רביעי מאי 16, 2012 ב-21:20 |
 |
| Yaniryb כתב: |
אין אף אחד לא יכל הייה לבדוק תמשחק ועם המלא באגים שהיו מאז ההשקה הביקורת תהיה כניראה בימים הקרובים.
בגדול לטעמי אם אתה אוהב את הזאנר זה משחק בטוח בשבילך אין יותר טוב מזה. |
אין לי מחשב חזק בכלל... אז גם אם הייתי רוצה, אני לא יכול. |
|
|
|
 |
Yaniryb
אחראי פורום

|
פורסם:
חמישי מאי 17, 2012 ב-07:17 |
 |
גם מחשב בן 4 או 5 יפעיל תמשחק הזה. |
|
|
 |
|
|
|
|