| מחבר |
הודעה |
GolanBerlin
חבר צוות

|
פורסם:
שבת אפר' 13, 2013 ב-19:55 |
 |
תגידו, למה שלא נתאחד עם עוד מישהו?
זה גם יתרום לשתי הקהילות, שלנו והשנייה, וגם יתרום לגיימינג. ככה יהיה יותר פעיל, נכיר יותר אנשים ויהיה יותר כיף.
בדיוק עכשיו ויגיימס מתו ועברו לפורום חדש. למה לא להתאחד? ביחד אנחנו הרבה מאד אנשים.
רק מציע. |
|
|
|
 |
Yaniryb
אחראי פורום

|
פורסם:
שבת אפר' 13, 2013 ב-21:27 |
 |
אם ויגימס נפלו כניראה יש סיבה: גירעון,הנהלה וכו' וכו'.
בכללי יהיה נחמד אם התנועה תגדל באתר, לפי מה שאני זוכר אתה משתמש באתר שלהם, ולכן אם בא לך אתה מוזמן לפרסם שהם מוזמנים לבוא בכיף ויתקבלו בזרועות פתוחות. |
_________________ תקשיב אני יקטר כאן כמה שבא לי וגם אם בע לי אני יכתוב בשגיות קתיב יש לכ בהיה עם זא?! אם מישהו כאן אכי אוהב את ריימן זה אני ויש לי סכות להגיד כאן מה שבע לי! אז SUPER טמבל תקשיב אני היה מופתה אם יש לך חברים ביכלל אם כל הערות המצבנות שלך סתום! כבר
Wise man once said, put your brain in gear before activating your fingers! Be smart!
נערך לאחרונה על-ידי Yaniryb בתאריך ראשון אפר' 14, 2013 ב-00:10, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|
 |
eran
שחקן אלוף

|
פורסם:
שבת אפר' 13, 2013 ב-21:46 |
 |
בואנה ביום אחד שהם קיימים הם כבר יותר שוקקים מאיתנו. |
|
|
|
 |
zaom
שחקן אלוף

|
פורסם:
ראשון אפר' 14, 2013 ב-00:02 |
 |
בדיוק מה שיניר אמר, אם רוצים קהילה גדולה יותר, שיבואו לפה.
אני לא יודע איזה קהילה ויגיימס עברו, אבל זה בסדר אם יבואו לפה.
באמת בזמן האחרון חסר פה קצת פעילות של אנשים.
בטח לקראת הE3 יהיו יותר. |
|
 |
Slim
מנהל אתר

|
פורסם:
ראשון אפר' 14, 2013 ב-10:08 |
 |
ברמת העקרון כל אחד יכול לעזור ולתרום להרחבת הפעילות באתר ובקהילה שלנו, כמו שבעבר הסברתי, כל אחד יכול
בקלות לפרסם קישורים אלינו באתרים\פורומים אחרים ולהביא חברים, כרגיל אנחנו נקבל פה את כולם ובהחלט
משתמשים לשעבר בויגיימס מוזמנים להצטרף
(אם אתם צריכים באנרים או דברים אחרים שאתם חושבים שיכולים לעזור לפרסום אני אשמח לעזור)
אפשר לשתף מדי פעם ברשתות החברתיות ויש לנו אפילו כפתורים לכך באתר ובפורום (בסרגל כלים)
כל עזרה בפרסום יכולה להביא עוד משתמשים חדשים ולהרחיב את הפעילות בקהילה, וכמובן שאפשר לעזור
בדרכים נוספות כרגיל כמו השתתפות, פתיחת דיונים חדשים וכו'  |
 |
GolanBerlin
חבר צוות

|
פורסם:
ראשון אפר' 14, 2013 ב-16:18 |
 |
אתם לא מבינים את הכיוון שלי, חברים. אני שואל למה שלא נתאחד שנינו לאתר אחד? |
|
|
|
 |
zaom
שחקן אלוף

|
פורסם:
ראשון אפר' 14, 2013 ב-16:49 |
 |
|
|
 |
eran
שחקן אלוף

|
פורסם:
ראשון אפר' 14, 2013 ב-17:01 |
 |
למה שהם ירצו לעבור לפה?
הפורום שלהם טוב יותר ובכל מקרה כבר אין פה כתבות... |
|
|
|
 |
GolanBerlin
חבר צוות

|
פורסם:
ראשון אפר' 14, 2013 ב-17:27 |
 |
| eran כתב: |
למה שהם ירצו לעבור לפה?
אני נוטה להסכים. אני באמת לא בא להתחיל פה ויכוח, או מרד, או סוג של להעליב את יניב. יש לי הערכה ואמון של 100% ביניב, שהוא אדם מדהים מבחינתי. אבל למה שלא נתאחד שנינו לאתר אחד? נפתח אתר חדש שיאחד את שנינו. שיניב ידבר עם נדב מווקסלים (שם דפוק רצח, אני יודע), ויאללה להתאחד. לדעתי שתי הקהילות האלה ממש טובות וחבל שהם לא ביחד. |
|
|
|
 |
hcsp1
חבר צוות

|
פורסם:
ראשון אפר' 14, 2013 ב-17:47 |
 |
| eran כתב: |
למה שהם ירצו לעבור לפה?
נכון, אין כתבות בכלל! רק כל הביקורות האלה של מה שמו שבאו בקצב יחסית טוב...
לנושא, אם ויגיימס אכן הלך אז אני בעד שייצטרפוכל גולשיו שהיו שם עד עכשיו, תמיד נחמד שיהיהו עוד אנשים לדון איתם, בתקווה וזה יהיה מתורבת. |
_________________ No Copyright Law In The Universe Is Going To Stop Me!!!
 |
|
|
 |
MARIO
שחקן על

|
פורסם:
ראשון אפר' 14, 2013 ב-17:54 |
 |
אני יודע שרוב חברי קהילת נינטנדו שם היו חובבי סמאש. |
|
|
|
 |
Slim
מנהל אתר

|
פורסם:
ראשון אפר' 14, 2013 ב-19:23 |
 |
מה יש בפורום שלהם שבשלנו אין? בסה"כ גרסה קצת יותר חדשה של phpbb (שגם אנחנו בעקרון יכולים לעבור אליה, אולי בעתיד)
אבל כרגע אני לא רואה איזה יתרון ספציפי שיש בה ואין אצלנו.
* אם יש פיצ'ר שאתם חושבים שכדאי להוסיף לפורום שלנו אתם מוזמנים להציע כרגיל
השקעתי המון באתר ובפורום ועוד יש המון תוכניות לשיפור ותוספות, אני חושב שיש לנו המון פיצ'רים ויכולות
שאין במקומות אחרים, כמובן שבחלקם אנחנו לא עושים מספיק שימוש אבל גם לאלו פוטנציאל גדול.
כרגע אמנם נראה שלא הרבה מתחדש וגם האתר לא מתעדכן כמו פעם, זה מכיוון שכרגע אני עמוס בלימודים\עבודה
וגם לשאר חברי הצוות הקיימים יש את העיסוקים שלהם, מכיוון שאנחנו אתר שמופעל ונתמך ע"י הקהילה (מי שיכול ומחליט לעזור)
אנחנו תלויים ביכולות של אלו שעוזרים (או אלו שיצטרפו לעזור).
כמובן שאנחנו נשמח להרחיב את הצוות ולהוסיף כתבים חדשים שמעוניינים לכתוב חדשות\כתבות\ביקורות\בקרובים
וכמו שיצא לי לספר, אחד הדברים החשובים שבראש הרשימה בשבילי הוא גם הוספת האופציה לכל משתמש לשלוח אלינו בצורה
מסודרת את התכנים הללו לפרסום באתר גם בלי להיות חבר צוות קבוע, דבר שיכול להקל על אלו שרוצים לעזור
ולהקפיץ את כמות התכנים באתר.
סה"כ הפורום שנפתח שם הוא חדש ופשוט למדי עם כ-38 משתמשים בעוד שלנו יש פורום ותיק, גדול ומוכר עם למעלה מ-2000 משתמשים
וכמובן כל הקישוריות לאתר שלנו, צ'אט וכו'
אני מכיר את נדב עוד מלפני הרבה זמן, אם הוא יהיה מעוניין להצטרף אלינו ולהגר לכאן אני אשמח לדון בזה
נ.ב
בהחלט רוצה לציין את הראל שמשקיע וכותב אחלה ביקורות!  |
 |
hcsp1
חבר צוות

|
פורסם:
ראשון אפר' 14, 2013 ב-19:31 |
 |
| Slim כתב: |
מה יש בפורום שלהם שבשלנו אין? בסה"כ גרסה קצת יותר חדשה של phpbb (שגם אנחנו בעקרון יכולים לעבור אליה, אולי בעתיד)
אבל כרגע אני לא רואה איזה יתרון ספציפי שיש בה ואין אצלנו.
* אם יש פיצ'ר שאתם חושבים שכדאי להוסיף לפורום שלנו אתם מוזמנים להציע כרגיל
השקעתי המון באתר ובפורום ועוד יש המון תוכניות לשיפור ותוספות, אני חושב שיש לנו המון פיצ'רים ויכולות
שאין במקומות אחרים, כמובן שבחלקם אנחנו לא עושים מספיק שימוש אבל גם לאלו פוטנציאל גדול.
כרגע אמנם נראה שלא הרבה מתחדש וגם האתר לא מתעדכן כמו פעם, זה מכיוון שכרגע אני עמוס בלימודים\עבודה
וגם לשאר חברי הצוות הקיימים יש את העיסוקים שלהם, מכיוון שאנחנו אתר שמופעל ונתמך ע"י הקהילה (מי שיכול ומחליט לעזור)
אנחנו תלויים ביכולות של אלו שעוזרים (או אלו שיצטרפו לעזור).
כמובן שאנחנו נשמח להרחיב את הצוות ולהוסיף כתבים חדשים שמעוניינים לכתוב חדשות\כתבות\ביקורות\בקרובים
וכמו שיצא לי לספר, אחד הדברים החשובים שבראש הרשימה בשבילי הוא גם הוספת האופציה לכל משתמש לשלוח אלינו בצורה
מסודרת את התכנים הללו לפרסום באתר גם בלי להיות חבר צוות קבוע, דבר שיכול להקל על אלו שרוצים לעזור
ולהקפיץ את כמות התכנים באתר.
סה"כ הפורום שנפתח שם הוא חדש ופשוט למדי עם כ-38 משתמשים בעוד שלנו יש פורום ותיק, גדול ומוכר עם למעלה מ-2000 משתמשים
וכמובן כל הקישוריות לאתר שלנו, צ'אט וכו'
אני מכיר את נדב עוד מלפני הרבה זמן, אם הוא יהיה מעוניין להצטרף אלינו ולהגר לכאן אני אשמח לדון בזה
נ.ב
בהחלט רוצה לציין את הראל שמשקיע וכותב אחלה ביקורות!  |
שמע עשית לי את היומולדת עם המשפט האחרון... וזה רק מחר! הייתי קצת איטי לאחרונה אבל אני מתכנן קאמבק בקרוב! |
_________________ No Copyright Law In The Universe Is Going To Stop Me!!!
 |
|
|
 |
nemesh
שחקן מכור

|
פורסם:
רביעי אפר' 17, 2013 ב-22:50 |
 |
בתור פליט ויגיימס אני מסרב לחזור אל התופת. |
|
|
|
 |
Yaniryb
אחראי פורום

|
פורסם:
חמישי אפר' 18, 2013 ב-00:06 |
 |
גולן, כניראה אתה לא מבין דבר בסיסי, אני כמו כל הוותיקים פה, כי אנחנו שונאים תמבנה והדרך שבה כל שאר אתרי הגימינג בנוים ואילו לנו השיטה שבה האתר שלנו בנוי הינו הכי נוח לנו ולרוב חברי הפורום שבחרו להיות פה ולא ובאתרים אחרים.
בנוסף הועלתה תלונה על דלות האתר, כל מי שרוצה מוזמן לתרום את חלקו לשיפור הקהילה, ומי שמתלונן שאין מספיק כתבות הוא מוזמן להתחיל לכתוב כתבות,למצוא ביקורות להביא מידע על משחקים או אפילו פלאפונים ועוד הרבה דברים אחרים, שיכולים להעשיר את האתר.
אבל לבוא ולומר שאתר כזה לא טוב או צריך להתאחד כי אז יהיה יותר טוב זו נאיביות, לא סתם ויגימס נפלו.מכיון שיש להם צרות , וכמו שהרבה יודעים לא שמים ראש בריא במיטה חולה. |
_________________ תקשיב אני יקטר כאן כמה שבא לי וגם אם בע לי אני יכתוב בשגיות קתיב יש לכ בהיה עם זא?! אם מישהו כאן אכי אוהב את ריימן זה אני ויש לי סכות להגיד כאן מה שבע לי! אז SUPER טמבל תקשיב אני היה מופתה אם יש לך חברים ביכלל אם כל הערות המצבנות שלך סתום! כבר
Wise man once said, put your brain in gear before activating your fingers! Be smart! |
|
|
 |
|
|
|
|