הדף נטען.. המתן בבקשה!

הדף עדיין לא מופיע? לחץ כאן

אינדקס הפורומים של ConSouls
!בדקו איך אתם יכולים לתרום לאתר
 חזרה לאתר  •  אינדקס הפורום  •  צ'אט  •  שאלות נפוצות FAQ  •   חיפוש בפורום  •  רשימת חברים  •  קבוצות משתמשים   •  הרשמה  •  פרופיל  •  התחבר כדי לבדוק הודעות פרטיות  •  התחבר
 Killer Instinct - הדיון הרשמי צפה בנושא הבא
צפה בנושא הקודם

פורום זה נעול, אתה לא יכול לפרסם, להגיב או לערוך נושאיםנושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב
מחבר הודעה
GolanBerlin
חבר צוות
חבר צוות

הודעהפורסם: רביעי יונ' 12, 2013 ב-08:54 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

משחק בלעדי חדש ל-Xbox One בשם Killer Instinct נחשף במסיבת העיתונאים של מיקרוסופט ב-E3.

המשחק הוא מז'אנר משחקי המכות, והוא נראה טוב. מפותח על ידי Rare.

Slim
מנהל אתר
מנהל אתר

הודעהפורסם: רביעי יונ' 12, 2013 ב-13:38 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

למי שלא מכיר, זה המשחק השלישי בסדרת משחקי המכות Killer Instinct שהמוני מעריצים מחכים לו כבר שנים! כלומר מאז 1996 שיצא הכותר האחרון בסדרה ל-N64 (נקרא KI Gold
שהוא כביכול גרסה של KI2 שיצא רק לארקייד)

אמנם מיקרוסופט קנו את רייר ויש להם את הזכויות והכל אבל לא ידעתי כמה מהצוות המקורי שעבד על הסדרה
או לפחות על משחקים טובים בזמנו עוד קיים ברייר כדי שהם ישתתפו בפיתוח - מסתבר באמת שיש! וזה מעולה Smile

אבל הם לא עובדים על המשחק לבד אלא בשיתוף עם  Double Helix Games שאמנם לא פתחו עד כה
משחקי מכות אבל הבנתי שיש שם חובבי משחקי מכות שממש רצו לעבוד על המשחק ובסוף הם קיבלו את התפקיד Wink

סה"כ מקווה שהמשחק ייצא מעולה וישמח את המעריצים

חבר צוות
חבר צוות

הודעהפורסם: רביעי יונ' 12, 2013 ב-14:08 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

יופי. נהדר. כל הכבוד חברים.

בהתחלה התעניינתי במשחק מאוד, ואז הכריזו שהמשחק חינמי אבל צריך לשלם על כל דמות. NO THANKS. אני אשאר עם סמאש ברוס.

מנהל אתר

הודעהפורסם: רביעי יונ' 12, 2013 ב-15:20 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

אה כן, קראתי על זה, גם טקן חדש הולך לעשות את זה.. לא יודע עד כמה זה נורא, ההסבר שלהם הוא
מכיוון שכשאתה קונה משחק מכות חדש לרב לא תשחק\תשקיע בכל הדמויות אלא רק בחלק וככה בעצם
אתה יכול לקנות רק את הדמות\יות שאתה מעוניין בהם וייצא לך זול יותר מלקנות את כל המשחק מראש עם כולן,
וכמובן יהיו באנדלים מוזלים של מספר דמויות, היתרון הנוסף אני מניח הוא שאפשר להתנסות במשחק
המלא (מלבד שאר הדמויות) ולשחק נגד חברים ואנשים ברשת (שזה יותר טוב מדמו שנותן לך רק VS מקומי עם דמות או שתיים
ושום אופציה אחרת הכל נעול) ואם אהבת אתה קונה עוד דמויות שעניינו אותך וכו', סביר להניח שזה גם יביא יותר שחקנים לאונליין

זה עדיין קצת מוזר כי זה לא מה שאנחנו רגילים אבל אני עוד לא פוסל, נחכה ונראה Smile

שחקן מתקדם
שחקן מתקדם

הודעהפורסם: שבת אוג' 17, 2013 ב-03:24 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

המשחק נראה מעניין אבל אין לי קונסולה ואני לא הולך לקנות במיוחד בשבילו, אני אקנה אם יגיע למחשב בעתיד.
הצג הודעות מלפני:      
פורום זה נעול, אתה לא יכול לפרסם, להגיב או לערוך נושאיםנושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב

קפוץ אל:   

צפה בנושא הבא
צפה בנושא הקודם
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה