| מחבר |
הודעה |
GolanBerlin
חבר צוות

|
פורסם:
רביעי יונ' 12, 2013 ב-22:42 |
 |
שתי מפלצות הגיימינג האלו כבר נחשפו, הוצגו והודגמו. אין ספק שהן הולכות להיות קונסולות מעולות.
השאלה הנשאלת היא: איזו קונסולה שווה יותר להשיג בהשקה? האם זה יהיה ה-Xbox One של מיקרוסופט, או אולי ה-PlayStation 4 של סוני?
אישית, אני ארכוש את ה-PlayStation 4 בהשקה. גם בגלל שהוא זול יותר, וגם כי יאן חשף בדיון הרשמי של ה-Xbox One שבגלל שאני גר בישראל, אני לא אוכל לשחק ב-Xbox One בהשקה. |
|
|
|
 |
Blue blur
שחקן גיבור

|
פורסם:
רביעי יונ' 12, 2013 ב-22:58 |
 |
מחשב
ועכשיו ברצינות בין השניים האלו זה מין הסתם PS4, יש לו משחקים ואקסלוסיביים והוא לא מגביל אותך, הXBONE הולך להיות כישלון טוטאלי ואני מתאר לעצמי שהוא יהיה רווחי רק בארצות הברית אם בכלל. |
_________________ Just according to keikaku |
|
|
 |
Slim
מנהל אתר

|
פורסם:
חמישי יונ' 13, 2013 ב-01:12 |
 |
אף אחד מהם בהשקה, אחכה לפחות חצי שנה אולי שנה אחרי שתהיה אינדיקציה טובה יותר, שיצאו יותר משחקים
ויהיה אפשר להשיג משחקי השקה וכאלו שיצאו מוקדם בזול יותר וכו' וכמובן כדי להחליט מה אני מעדיף לקנות
קודם מבין השתיים, כמובן שלא אוכל לקנות את ה-XBONE אם לא תעבוד בארץ.. אבל מקווה שלא יקח להם
הפעם הרבה זמן לתמוך בישראל כי אנחנו כבר נחשבים מדינה של XBL
איזה אקסקלוסיביים טובים יש ל-PS4 חוץ מאינפמוס\קילזון ו-1886? זה הדבר היחיד שחסר לי בינתיים
אם יהיו מספיק כשארצה לקנות כנראה שאלך על הפס4, לבינתיים אני מחכה וצופה בהכרזות  |
 |
Yaniryb
אחראי פורום

|
פורסם:
חמישי יונ' 13, 2013 ב-07:23 |
 |
לא שווה לקנות קונסולות בהשקה, מכמה סיבות:
1) דור הקונסולות חדש מגיע עם שלל בעיות, שהיו קימות בכל דור אבל הודגשו בדור האחרון: דהינו התחממות, מעבד קונסולה, מעבד וכו'.
2) דבר בעייתי נוסף זה משחקים , לוקח למפתחים המון זמן לפתח משחק ברמה איכותית לדור חדש, וככה נוצר מצב של יובש קשה בין ההשקה לתקופת הסתגלות המפתחים לקונסולה.
3)בפן כלכלי הייתי ממליץ לכם לקנות את הקונסולה שנה שנתיים אחרי שהיא בשוק מהסיבה הכי פשוטה, הקונסולה תהיה לרוב זולה ב-50 דולר שתחסכו כידי לקנות משחק חדש. |
_________________ תקשיב אני יקטר כאן כמה שבא לי וגם אם בע לי אני יכתוב בשגיות קתיב יש לכ בהיה עם זא?! אם מישהו כאן אכי אוהב את ריימן זה אני ויש לי סכות להגיד כאן מה שבע לי! אז SUPER טמבל תקשיב אני היה מופתה אם יש לך חברים ביכלל אם כל הערות המצבנות שלך סתום! כבר
Wise man once said, put your brain in gear before activating your fingers! Be smart! |
|
|
 |
Meta Ridley
חבר צוות

|
פורסם:
חמישי יונ' 13, 2013 ב-11:25 |
 |
Y U NO LOVE WII U
בכל מקרה, דיי ברור שאני אקנה פס4. האקסבוון זה הכישלון הכי גדול שנוצר בשנים האחרונות, עם הגבלות על גיימרים שמחליאות אותי.
סוני למדה שכדי למכור טוב, היא צריכה לפנות לצרכן, וזה בדיוק מה שהם עשו עם הפס4. כל הפיצ'רים פה (אולי חוץ מאונליין בתשלום) נהדרים לדעתי.
אם אני אקנה בלאנץ' או לא אני לא יודע, אני לא חושב כי אני לא מתלהב מהלאנץ' ליינאפ עד עכשיו, ולמדתי מהוויו שלא כדאי לקנות קונסולה ביציאה, אבל אני בהחלט אקנה אחד מתישהו. |
 |
I.T.P
מנהל

|
פורסם:
חמישי יונ' 13, 2013 ב-21:10 |
 |
אני אקנה את הפס4 (מפתיע, נכון?) אבל לא בהשקה. אני צריך לראות מה קורה איתי אחרי דצמבר ולפי זה אני אדע מתי אני אקנה לי אחת.
למרות שאני חייב לציין שנאק נראה מצויין, ואני בטוח שהוא, קילזון ודרייב קלאב הם לא משחקי השיגור היחידים שמתוכננים לקונסולה (אינפמוס קיבל תאריך של Q1.) |
 |
mesh1s
שחקן עם עתיד

|
פורסם:
שישי יונ' 14, 2013 ב-16:57 |
 |
|
|
 |
Yanivle
שחקן גיבור