מימין לשמאל: ג'יירו, גיבור חלק 7. ג'וסקה, גיבור חלק 4. ג'וני, גיבור חלק 7. ג'ולין, גיבורה חלק 6. מעליה ג'וזף, גיבור חלק 2 ו3. ג'וטארו, גיבור חלק 3. ג'ורנו, גיבור חלק 5. ג'ונתן, גיבור חלק 1 ולידו וויל זפלי, דמות מחשובה מחלק 1.
כמו שאתם שמים לב, לכולם יש "ג'ו" בשם, לכולם יש גם "ג'ו" איפהשהו בשם משפחה, ככה שלכל דמות אפשר לקרוא 'ג'וג'ו'.
אחרי טיזרים מוזרים ולא מובנים בעליל, שנעשו מובנים רק אחרי ההכרזה, הכריזו נאמקו באנדאי על משחק חדש:
Jojo's Bizarre Adventure All Star Battle
ג'וג'ו היא סדרת מנגה שהתחילה לפני 25 שנה בדיוק ועדיין ממשיכה.
המנגה היא סדרת אקשן, הרפתקאה, מתח, אימה, ועל טבעי המחולקת למספר חלקים, כרגע 8, שבכל חלק יש דמויות שונות ועלילה שונה.
הסיפורים בג'וג'ו שונים בהרבה ממה שהרבה אנשים רגילים, ובגלל הציור המיוחד, העלילה, הדמויות, ועוד הרבה המנגה זכתה לפופולאריות רבה, בעיקר ביפן.
מחוץ ליפן, רוב האנשים חושבים שהיא "מוזרה מדי" ולא מצליחים להתחבר אליה, לצערי.
הרבה על המשחק אנחנו לא יודעים, חוץ מזה שכנראה, כמו שהשם מציע, יופיעו דמויות מכל החלקים, שזה משהו שאישית חיכיתי לו המון זמן.
המשחק הוא משחק מכות. אם זה רק 2D, או גם 3D, אנחנו עדיין לא יודעים.
אני מתאר לעצמי שהמנגה לא תעניין פה אף אחד, ושאף אחד לא ינסה להתחבר אליה אפילו, אבל רציתי לעשות את הנושא הזה כדי להגביר מודעות למשחק הזה.
גם אם אתם לא מעריצים של ג'וג'ו הוא נראה ממש טוב, מבחינת גיימפליי ומבחינה גראפית.
המשחק מיוצר ע"י CyberConnect2 שעשו את כל המשחקי נארוטו האחרונים. בגלל החברה הזו יש סיכוי שהמשחק יצא מיפן, אבל זה עדיין לא בטוח,
בעיקר בגלל שיש בסדרה המון שמות שהם שמות של להקות/שירים/אלבומים/מעצבי אופנה וכו'.
מחלק 3 והלאה, הצטרף לסדרה משהו הנקרא "סטאנד (Stand)". הסטאנד הוא רוח שומרת שאנשים בעלי פוטנציאל מיוחד יכולים להשתמש בה.
לכל סטאנד יש כוחות מיוחדים, דברים שלא תראו בשום מקום אחר. בטריילר הסטאנד היחיד שרואים הוא Star Platinum של ג'וטארו, מפארט 3, הסטאנד הראשון שהיה בסדרה והכי פופולארי.
עם ההכרזה העלו טריילר למשחק:
מהטריילר אנחנו רואים בינתיים 4 דמויות, אולי 6:
ג'וטארו (Jotaro) - הגיבור של חלק 3, הבחור עם החליפה הכחולה והסטאנד סטאר פלאטינום. הוא נלחם בעזרת דיוק וכוח על.
ג'יירו (Gyro) - אחד מהגיבורים של חלק 7, הבחור עם הכובע, הסוס והשיניים שכתוב עליהן GO ! GO ! ZEPPELI. נלחם בעזרת כדורי מתכת וטכניקות זריקה שונות.
וואהם (Wham) - אחד מהאנטגוניסטים של חלק 2, הבחור הכמעט עירום שמתקיף עם רוח.
ג'וזף (Joseph) - הגיבור של חלק 2, הבחור שבורח ומשתמש בקלאקרס כדי להלחם.
בתחילת הטריילר, רואים את רוהאן קישיבה (Rohan Kishibe), מנגקה מחלק 4. לא ידוע אם הוא יהיה במשחק או לא,
אבל בהתחשב בזה שהוא לא ממש דמות נלחמת והסטאנד שלו לא כ"כ קשור, אני מנחש שהוא יופיע אבל לא יהיה אפשר לשחק איתו.
ובסוף הטריילר, רואים גם את דיו (Dio), האנטגוניסט הגדול של הסדרה, שובר את המסך של הצופה. אין ממש סיכוי שהוא לא יהיה במשחק הזה.
כרגע עד כמה שאנחנו יודעים המשחק יצא ב2013, והוא אקסקלוסיבי לפלייסטיישן 3.
אז, מה אתם חושבים עליו? מעניין אותי לדעת מה אנשים שלא מכירים את הסדרה חושבים על הטריילר ועל הדמויות.
אם מישהו מתעניין בסדרה, תתחילו לקרוא. אם אתם לא אוהבים מנגות, הגעתם בזמן מצוין, בעקבות חגיגות ה25 שנה לג'וג'ו, הכריזו גם על אנימה שתתחיל באוקטובר ותעקוב אחרי כל החלקים, מ1 ועד 8.
הנה טיזר ממש קטן לאנימה (בהתחלה רואים את הגיבורים של כל החלקים ובסוף קצת אנימציה):
פורסם:
שבת יול' 07, 2012 ב-09:26
המשחק עצמו נראה דיי מעניין, אני מאוד אוהב את הארט סטייל, זה בטוח.
אבל כפי שאתה יודע עומר, לא הכי אכפת לי מהסדרה (אולי אתחיל לקרוא את המנגה בעתיד, דגש ענקי על אולי) אז אני לא אתחבר למשחק הזה...
בהחלט מומלץ אבל לכאלה שכן קוראים את המנגה שזה מבוסס עליו, או בעקבות ההכרזה הזאת להתחיל לקרוא אותה אני מניח.
פורסם:
שבת יול' 07, 2012 ב-09:37
סחטיין על ההשקעה!
שמעתי על הסדרה מזמן וזה בהחלט נראה מעניין, יש גם משחק מכות 2D די מגניב של הסדרה שפותח ע"י Capcom ויצא לארקייד
ואחרי זה גם קיבל גם פורטים ל-PS1 ואז ל-Dreamcast:
כן, המשחק הזה הוא קלאסי. הדבר היחיד שלא אהבתי בו הוא שהוא התמקד רק על פארט 3. למישהו שלא מכיר את הסדרה זה לא ממש אכפת, אבל בתור מי שמכיר בעיקרון הכל בסדרה יש עוד כל כך הרבה דברים שהם יכולים לעשות.
פורסם:
שבת יול' 07, 2012 ב-15:55
סחטיין על ההשקעה עומר, מן הסתם שאני אקנה את המשחק גם אם הוא לא יצא מחוץ ליפן וגם אם כן.
אני מקווה שלפני שהוא יצא אני עוד אגמור את שאר הפארטים שנשארו לי וככה אני יוכל להבין כמה שיותר על הדמויות שיהיו בו.
אני מקווה שהמשחק יהיה עד כדי כך טוב שהוא יצא מחוץ ליפן והוא יביא איתו (גם האנימה) עוד מעריצים לסדרה.
פורסם:
חמישי ספט' 13, 2012 ב-12:31
החידוש של המשחק הישן יצא ונראה די מגניב אבל באמת שאני לא מבין למה במחיר כזה? ממש יקר יחסית :\
מניח שמתישהו יהיה במבצע ואז כולם יתנפלו חח
מיסטה, ג'ורנו, קאקיואין ופולנארף. כולם (חוץ ממיסטה) דמויות צפויות, אבל עדיין טוב לראות אותם.
במיוחד בתמונות האלה של ג'ורנו:
ב20.09 (ביום הראשון של TGS) יהיה לנו טריילר חדש למשחק, ויהיה גם דמו באירוע. מקווה לעוד הרבה דמויות חדשות בטריילר. יש גם הסבר די מפורט על המערכת קרבות אבל אני לא חושב שאני אתרגם.
תרגום באנגלית מפאמיטסו:
http://shoryuken.com/forum/index.php?threads/jojos-bizarre-a dventure-all-star-battle-confirmed-by-bandai-namco.163362/page-3#post- 7489450
וגם, תקווה שהמשחק יצא במערב.
http://www.siliconera.com/2012/09/14/jojos-bizarre-adventure-al l-star-battle-heading-to-north-america/
פורסם:
שני נוב' 12, 2012 ב-20:27
אני זוכר אותם מJUMP שאנשים עצרו איתם את הזמן בלי הפסקה
טריילר חדש
בטריילר נחשף לנו שג'וני (פארט 7), ג'וסקה (פארט 8), ג'ונתן וזפלי (פארט 1) וקירה (פארט 4) יופיעו במשחק
אני עדיין מצפה שיחשפו את בוצ'לאטי, ליסה ליסה וסיזר
צפה בנושא הבא צפה בנושא הקודם
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה