|
|
|
| מחבר |
הודעה |
Slim
מנהל אתר

|
פורסם:
שישי אוג' 20, 2010 ב-15:23 |
 |
טוב, חלאס, עכשיו אני אסביר, הוספתי באמת את הפסקה שמדברת על השקעה בדיונים כי זה באמת מוסיף
ונחמד ווגם גורם למשתמשים להשתתף יותר, אז באמת תשתדלו להבא אם אתם רוצים לפתוח דיון רשמי למשחק
להוסיף עוד כמה פרטים, אפילו דברים כמו מפיצה, מפתחת, תאריך יציאה ואם אפשר אז כמה תמונות ו/או טריילר,
זה דבר שלוקח כמה דקות לעשות ומאוד תורם.
אז כפי שאמרתי תודה באמת לכל מי שמשקיע בכל רמה, ולידור גם כשבא לו יכול להוסיף תמונות
ודברים נחמדים - מה שהוא לא עשה הפעם אז אני מקווה שהוא יוכל לעשות את זה פעם הבאה,
- ובכל מקרה, אני מוסיף עכשיו סעיף נוסף לשם, שבאותו הקשר מאפשר גם למנהלי הפורומים השונים
לערוך באמת את ההודעה הראשונה ולהוסיף עוד מידע ומידה מעניינים, כחלק מהתפקיד שלהם
לעזור לפתח ולקדם את הפורום ואין עם זה בעייה, אבל כמובן שרצוי והרבה יותר נחמד
אם מי שבאמת פותח את הדיון יוסיף גם בעצמו.
חוץ מההודעה הראשונה - כרגיל כל משתמש מוזמן להגיב ולהוסיף עוד מידע/תמונות/סרטונים שבא
לו וכל דבר כזה גם תורם לדיונים, תודה.
בחזרה לנושא - משחק מצויין קניתי אותו לא מזמן לXBL ואני עוד צריך לשחק בו יותר  |
 |
I.T.P
מנהל

|
פורסם:
שישי אוג' 20, 2010 ב-17:05 |
 |
אני פשוט לא חושב שזה נכון לחייב מישהו לדחוף תמונה או מידע מיותר סתם, לידור מן הסתם פתח דיון חדשותי, לא דיון רשמי, אם המנהלים (וזה כולל אותי בפורומים הרלוונטיים) רוצים להוסיף, הם מוזמנים. אבל לאיים בנעילת דיונים כי הוא לא שם תמונה? זה מוגזם לגמרי. |
 |
Slim
מנהל אתר

|
פורסם:
שישי אוג' 20, 2010 ב-17:11 |
 |
אם זה דיון חדשותי או דיון בכל נושא אחר שהוא לא מתייחס למשחק ספציפי, באמת לא תמיד יש
מה להוסיף, אם כי - כשאפשר, כל תוספת יכולה לתרום וזה מבורך.
אם באמת אין דיון על Catsle Crushers למשל ורונן מעוניין להפוך את הדיון הזה לדיון רשמי על
המשחק זה באמת אפשרי, ולכן הוספתי גם את הסעיף החדש לדיון המידע והכללים בפורום ההכרזות והחוקים,
שפשוט מאפשר לאחד המנהלים לערוך ולהוסיף שם מידע ומדיה כרצונו, גם בלי להכריח אף אחד לעשות זאת
ובלי צורך לנעול כלום, כפי שציינתי - במיוחד כשהכוונה היא באמת פתיחה של דיון רשמי מלכתחילה
רצוי שהפותח יוסיף לפחות מעט מידע אבל בכל מקרה כחלק מהאחריות והסמכות של המנהלים ובשביל קידום
ופיתוח הפורום הם יכולים להוסיף גם בעצמם.
עכשיו כדאי שנחזור לנושא  |
 |
I.T.P
מנהל

|
פורסם:
שישי אוג' 20, 2010 ב-17:20 |
 |
המשחק מעניין אותי אבל לא עד כדיי כך, שיחקתי בו מעט בגרסאת הX360
מה שכן, לידור אמר לי שהוא כנראה יקנה, אז ככה שיהיה לי את המשחק אני מאמין שאני אעשה בו 100% גביעים (או אנסה) כמו שאני עושה בכל המשחקי PSN שלי. |
 |
|
|
|
|
|
צפה בנושא הבא
צפה בנושא הקודם
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
|