הדף נטען.. המתן בבקשה!

הדף עדיין לא מופיע? לחץ כאן

אינדקס הפורומים של ConSouls
!בדקו איך אתם יכולים לתרום לאתר
 חזרה לאתר  •  אינדקס הפורום  •  צ'אט  •  שאלות נפוצות FAQ  •   חיפוש בפורום  •  רשימת חברים  •  קבוצות משתמשים   •  הרשמה  •  פרופיל  •  התחבר כדי לבדוק הודעות פרטיות  •  התחבר
 Guild Wars 2 צפה בנושא הבא
צפה בנושא הקודם

פורום זה נעול, אתה לא יכול לפרסם, להגיב או לערוך נושאיםנושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב
מחבר הודעה
eran
שחקן אלוף
שחקן אלוף

הודעהפורסם: ראשון מאי 23, 2010 ב-02:32 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

Image
הראשון בסדרת גילד וורז, Guild Wars Prophecies, הגיע אלינו בשנת 2005  והיווה שינוי לז'אנר המשחקים ההמוניים, שינוי שאפשר להגדיר כ"פחות חרישה, יותר  יכולת". המשחק עצמו התרכז בשיתוף פעולה ותחרותיות, אם בהתקדמות בעלילה יחד או ב-PvP. בנוסף המשחק לא דרש תשלום חודשי - קנה ושחק כרצונך. מאוחר יותר נוספו לסידרה שני כותרים, כל אחד מתרחש ביבשת שכנה  ומציג חידושים שונים, ואחריהם הגיע הסוף - חבילת ההרחבה Eye of  the North. הסיבה שהמפתחים בחרו לפתח חבילת הרחבה, במקום להמשיך בסדרת  המשחקים הקיימת, היא שהבינו שלא יוכלו לממש את כל רעיונותיהם במשחק הנוכחי, שצריך  חידוש, שההרחבה חייבת להיות פתח לסידרה חדשה -

Guild Wars 2

הוא משחק שאפתני במיוחד. המפתחת, ArenaNet, מספרת שניתחה את ז'אנר המשחקים ההמוניים על מנת להבין אילו הבטים שלו דורשים שיפור - כל זאת בשביל להפוך את המשחק החדש לשינוי אמיתי בז'אנר, שינוי שיגדיר סטנדרט חדש לבאים אחריו. למעשה תולה המפתחת את כל תקוותיה במשחק, ואם  ההשקעה הרבה בו תכשל תפשוט החברה רגל.

העולם הישן נהרס, ברוכים הבאים לחדש
אז מה ישתנה במשחק החדש? הכל. למרות שהוא מתרחש באותו איזור של הראשון בסדרה וההרחבה, עברו 250 שנים והכל נראה אחרת. חמישה דרקונים מהעבר התעוררו  בזה אחר זה, והחלו לזרוע הרס וחורבן, הציפו איזורים והשמידו ערים.  גם העמים המאכלסים את טיריה השתתפו בתהליך זה של שינוי העולם - הצ'ארים, לדוגמא, הצליחו  להחריב כליל את אסקלון, אותה הכרנו במשחק הראשון.

בדומה לעולם, גם מכניקת המשחק שונתה. בעוד שסדרת המשחקים הראשונה הסתפקה  ב-20 רמות בלבד, הוכרז שבמשחק החדש תגדל הרמה המקסימלית  אך לא יתר על המידה. בנוסף שונתה מערכת הסקילים - בעוד שבמערכת הישנה בחר  השחקן שמונה סקילים כלשהם, בחדשה קיים מקום נפרד לסקילים מכל סוג, עם מגבלה כמובן. לדוגמא שלושה סקילים יוקדשו לגזע הדמות... קראתם נכון! במשחק  החדש נוכל לשחק חמישה גזעים שונים, והרי הם לפניכם:

ImageImageImageImageImage
חמשת הגזעים במשחק - נורן, אסורה, סילבורי, צ'אר ובן-אדם. לחצו להגדלה

הגזע הראשון, אותו אחד שכיכב במשחקים הקודמים, הוא לא אחד מאשר בן האדם. בעבר חיו בני האדם בממלכות נפרדות אך כיום רובן הושמדו. הם מגיעים  ממוצאים שונים - ממלכות ויבשות אותם הכרנו במשחקים הקודמים. הצ'אר הם יצורים דמויי נמר. במשחק הראשון פגשנו אותם במלחמה על אסקלון,  מולדת השחקן. מאוחר יותר עבר העם תהפוכות, וכעת מסודרים הצ'ארים בארבעה  לגיונות בעלי יחסים סוררים. הנורן הם דמויי אדם מההרים הגבוהים. חייהם מתרכזים במסיבות צייד ובאומנות הלחימה.  לנורנים יכולת לשנות צורתם לכוחות השולטים בטבע: הזאב, הנמר, העורב, והשכיח  ביותר - הדוב. האסורה הם גזע של יצורים נמוכי קומה וגאווה עצמית גדולה, מי שאינו אסורה  נראה בעינהם כגזע נחות. כוחם במוחם, והם מסוגלים לבנות מכונות שונות. עד  לאירועים בחבילת ההרחבה חיו האסורות מתחת לאדמה, מאוחר יותר נאלצו לעבור משם לאחר עליית המשמיד הגדול.  כל אסורה בוחר ללמוד אחד משלושה תחומים במכונאות. הגזע האחרון הוא הסילברי, גזע צעיר שנוצר בין סוף Eye of the North (ההרחבה שסיימה את הסדרה) ל-Guild Wars 2. אלו הם יצורים דמוי אדם, חציי צמחים, המסוגלים לשלוט בטבע  שסביבם. הסילברי עדיין חסרי אמונה ומחפשים משמעות לקיומם.

ב-Guild Wars 2 שמונה מקצועות אליהם דמות מכל גזע תשתייך. עד כה אושרו מקצועות הלוחם (Warrior) וקוסם היסודות - Elementalist. בנוסף ידוע שיהיו נשקים חמים - אקדחים, רובים ותותחים.

Image
אחד מארבעת היסודות - אדמה

שונה מכל מה שהכרנו
כאמור, Guild Wars 2 מתיימר לבצע מהפכה בזא'נר המשחקים ההמוניים. דוגמא לכך הם קרבות PvP בין עולמות המכילים מאות שחקנים במפות רחבות היקף, ומערכת האירועים הדינמיים שנחשפה לא מזמן, מערכת שתשנה לגמרי את אחד המרכיבים המרכזיים, והישנים, ביותר במשחקי הז'אנר - הקווסטים.

לא עוד דמות וירטואלית שאומרת לך ים של טקסט שרוב השחקנים כלל לא טורחים לקרוא,  מבצעים את המשימה ומקבלים עוד ים של טקסט בתמורה - האירועים בגילד וורס  יהיו דינמיים, אתם תראו אותם מתרחשים בזמן אמת ומשפיעים על העולם  של כולם!

לדוגמא, צבא האויב מתחיל לצעוד מבסיסו... שחקן הנקלע למקום מתבקש להצטרף  לבעלי בריתו ולעזור להם בקרב העתיד לבוא. במקרה זה לשחקן אפשרויות שונות - הוא  יוכל לעזור להדוף את ההתקפה, או לפלוש לבסיס האויב בזמן הקרב ולשחרר אסירים  בעלי ברית, או אפילו לכבוש את בסיס האויב! אם האויב ינצח  בקרב, לעומת זאת, הוא יקים מבצר על האדמה שכבש ובכך ישפיע האירוע על כלל  השחקנים! כמובן שלא כאן נגמר העניין, הקמת המבצר תתחיל שרשרת של אירועים חדשים - האויב ישלח משאבים מבסיסו כדי לבנות חומות וכלי מצור במבצרו החדש, ישלח צלפים לגבעות הקרובות שירו בכפריים חסרי הגנה ועוד...

Guild Wars הראשון ידוע בגרפיקה שלמרות יופיה, גם היום, לא מכבידה על מחשבים  ישנים, וכך גם Guild Wars 2 - לצד גרפיקה משפורת, תומכת DirectX 10 (כנראה משחק הרשת היפה ביותר שנוצר עד כה!), הוא לא יכביד על בעלי מחשבים חלשים, שיוכלו לשנות את  ההגדרות הגרפיות כרצונם.
גם מוזיקה לא חסר - המלחין ג'רמי סול המוכשר ישוב לבצע את עבודתו גם במשחק ההמשך.

לסיכום...
Guild Wars 2 צפוי לצאת למחשב האישי בלבד בתחילת 2011, אך תאריך יציאה רשמי טרם נמסר. הבטא הפתוחה צפויה להתרחש עוד השנה.
מדי שבוע נחשף מידע חדש באתר הרשמי. בשנה שנותרה עד ליציאתו של המשחק החדש משתנה העולם של Guild Wars הראשון אט אט בסדרת עידכונים בשם Guild Wars Beyond, על מנת לגשר עלילתית בין סדרת המשחקים הראשונה למשחק השני.

Image

Guild Wars 2, טריילר-טיזר ראשון

העמים של טיריה, טריילר שני
DARKES
שחקן מכור
שחקן מכור

הודעהפורסם: ראשון מאי 23, 2010 ב-23:24 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

ואווו איזה השקעה!!
נשמע משחק מעניין אבל אני מכחה לדיאבלו 3

vg4ever כתב:
meir22 כתב:
קצת נכון אני נוב אבל יש לי גם סוני 3 אבל אף פעם לא כל כך הצלחתי להבין את הקונסולות אחרות היה לי פעם גימבוי

אחי אתה נשמה  מוגבל אם איך שאתה מנסה להביא את עצמך

רונן יצחק כתב:

אבל ההורים לא צריכים לדעת, נכון? אם תבוא, אני אתן לך סוכריה על מקל. כדאי לך.

PT
מנהל
מנהל

הודעהפורסם: ראשון מאי 23, 2010 ב-23:41 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

גילד וורס לא מעניין אותי בכלל, אבל סחטיקה על ההשקעה.

הלוואי וWOW היה נראה כ"כ טוב Sad

שחקן אלוף

הודעהפורסם: שני מאי 24, 2010 ב-00:04 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

למה לשחק WOW כשעוד שנה יוצא ה-MMO הטוב בכל הזמנים?Image
סתם.

דרך אגב זה היה לתחרות בקרובים ואחרי שהפסדתי חשבתי שכדאי לשים את זה פה.
Slim
מנהל אתר
מנהל אתר

הודעהפורסם: שני מאי 24, 2010 ב-07:15 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

אחחח שיחקתי הרבה בראשון, יש לי את כל המשחקים/תוספות. Smile

מאוד מצפה לשני!

שחקן גיבור
שחקן גיבור

הודעהפורסם: שני מאי 24, 2010 ב-12:09 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

המשחק מעניין לי את הסנפירון הקטנטון אבל הת'רד מושקע אש!
אהבתי
Slim
מנהל אתר
מנהל אתר

הודעהפורסם: רביעי מאי 26, 2010 ב-08:38 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

וואי ערן, זה באמת הולך להיות גדול! הם באמת משפרים ומרחיבים הכל מהמשחק הראשון,
אהבתי שיש אפשרות לבחור סוגי גזעים בנוסף למקצועות, נחמד שהעלו את הרמה המקסימלית
אבל בת'כלס זה פחות משנה, מעניין אותי העניין עם הסקילים, איך זה יעבוד וכמה אפשר להכניס בסה"כ :O

אחרי שההארדיסק שלי יתוקן אני אמצא זמן להשלים את כל הדברים שהייתי
צריך בראשון ולהכניס עוד דברים ל-Hall of Monuments שמח מאוד/מרוצה

קראתי עכשיו עוד קצת על המשחק ויש עוד הרבה דברים שהם מחדשים למשל
הפעם אפשר לקפוץ מעל מכשולים, לשחות בים ואפילו לצלול!
נשקים חדשים - רובים!
את הסאונדטראק עושה אותו בחור שהלחין למשחק הקודם, מצויין!

האתר הרשמי:
http://www.guildwars2.com/en

עוד תמונות:

Image

Image

Image

שחקן אלוף
שחקן אלוף

הודעהפורסם: רביעי מאי 26, 2010 ב-15:32 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

החידוש הכי גדול זה האירועים הדינמיים! (יש דוגמא בהודעה שלי מעל הסיכום)

גם אני צריך לעבוד על ה-Hall of Monuments שלי, מקווה שלא יהרוס לי שאני דרוויש, כי לא יהיו דרווישים בGW2.
ZeldaOfTime
שחקן אלוף
שחקן אלוף

הודעהפורסם: ראשון מאי 30, 2010 ב-15:10 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

לצערי לא שיחקתי במשחק הקודם.. גם פה צריך לשלם כל חודש?
eran
שחקן אלוף
שחקן אלוף

הודעהפורסם: ראשון מאי 30, 2010 ב-15:34 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

לא צריך.
יצאו 3 משחקים בסדרה וחבילת הרחבה אחת וכל אחד מהם עולה כסף, אבל חד פעמי כמו משחק ריגל.
ZeldaOfTime
שחקן אלוף
שחקן אלוף

הודעהפורסם: ראשון מאי 30, 2010 ב-22:41 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

אז רק קונים את המשחק ומשחקים באינטרנט על השרתים של החברה? וזה משחק רשת של להתחיל גיבור והכל או כמו WarCraft? לבנות צבא והכל
eran
שחקן אלוף
שחקן אלוף

הודעהפורסם: שני מאי 31, 2010 ב-01:03 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

יותר כמו וורלד אוף וורקרפט או כל MMO אחר.
תקרא ותבין Image
eran
שחקן אלוף
שחקן אלוף

הודעהפורסם: שבת יונ' 12, 2010 ב-14:40 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

הוואריור נחשף, כולל סירטונים של כמה מהסקילים שלו.

EpicShow
שחקן גיבור
שחקן גיבור

הודעהפורסם: שבת יונ' 12, 2010 ב-18:09 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

סעמק, נראה אדיר..
לא משחק בPC כמעטי בכלל חוץ מטטריס במחשב..
אבל זה נראה אדיר, אז אני בהחלט שוקל..

מנהל אתר

הודעהפורסם: שבת יונ' 12, 2010 ב-22:08 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

אני WARR בדם! שמח מאוד/מרוצה
וואו יש מלא חידושים ועניינים, אני מתרגש!
הלוואי שאני אוכל להעביר את הגרזן היפה שלי ל2 XD

פורום זה נעול, אתה לא יכול לפרסם, להגיב או לערוך נושאיםנושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב

קפוץ אל:   

צפה בנושא הבא
צפה בנושא הקודם
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה