היי, יש לי שאלה ספציפית אל הקהילה ובכללי לכל מי שגולש באתר
כחלק משיתוף הפעולה שלנו עם Zen Studios, המפתחת המעולה של משחקי Pinball FX ו-Zen Pinball (כולל Marvel Pinball)
אנחנו יכולים לארגן הגרלה בין הגולשים של התוסף (DLC) השולחן החדש ביותר של Marvel Pinball ואחד מהשולחנות שהכי ציפיתי
להם מאז נערך הסקר על שולחנות הפינבול הבאים באתר שלהם - השולחן של Captain America!
אתם מוזמנים לקרוא את הביקורת המלאה שלי על פלטפורמת Pinball FX 2 (לאקסבוקס 360) ועל ה-Marvel Pinball (שקיים גם ל-PS3) כאן!
בקרוב תתפרסם ביקורת חדשה וכפולה על שני השולחנות החדשים של Marvel Pinball, הראשון Fantastic Four שיצא ממש לאחרונה
והשני הוא כמובן קפטן אמריקה החדש שיוצא רשמית בשבוע הבא.
אז ככה, אני יכול לארגן לנו באתר את ההגרלה הנחמדה הזו שבה תוכלו לזכות בשולחן החדש של קפטן אמריקה
(ל-X360 או ל-PS3) ואולי בדברים נוספים, מה שכרגע אני צריך לדעת זה האם יש מספיק ביקוש, כלומר האם יש עניין וגם
מבחינת יכולת - בעלי X360 פשוט צריכים להיות בעלי חיבור ללייב (לא משנה אם גולד או סילבר וכמובן ללא באן) ולהוריד בחינם את ה-Pinball FX2,
בעלי PS3 צריכים שיהיה להם כל חשבון PSN פעיל ואת Marvel Pinball (כדי לשחק בשולחן ה-DLC).
דרך אגב, יש כרגע מבצע ב-PSN, מי שקונה את Marvel Pinball מקבל את Zen Pinball מתנה!
אשמח לשמוע מי מעוניין וגם באיזו גרסה (X360 או PS3) כדי שנדע אם שווה לעשות את זה.
המשחק חינמי?
הממ זה יהיה מעניין, לי אין בעיה, הגרלה זה תמיד נחמד
_________________ Just according to keikaku
Slim מנהל אתר
פורסם:
חמישי יונ' 23, 2011 ב-18:55
אם יש לך משתמש ב-Xbox Live הפלטפורמה של Pinball FX 2 היא חינמית לגמריי (גם למנויי גולד וגם למנויי סילבר)
אפשר להוריד אותה מהמרקטפלייס בקלות והיא שימושית גם כדי לבחון שולחנות חדשים בחינם לפני שרוכשים,
בעלי אקסבוקס שיזכו בשולחן יוכלו להוריד אותו כתוסף ל-PFX2 בחינם.
בעלי PS3 יכולים לרכוש (אם עדיין לא רכשו) את המשחק Marvel Pinball ב-PSN שהוא מכיל את ארבעת השולחנות המקוריים של
ספיידרמן, וולברין, איירון-מן ובלייד (שהם מעולים!), העלות של מארבל פינבול היא כ-10$ (פחות מ-35 ש"ח) בלבד אך חובה
למשתתפים יהיה את המשחק כדי להפעיל את השולחן החדש, לאחר מכן כאשר יזכו יוכלו להוריד את השולחן כתוסף
ל-Marvel Pinball בחינם.
צפה בנושא הבא צפה בנושא הקודם
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה